PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208842
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Tyle hejtów słyszałem w jej stronę, a mi się naprawdę podoba z wyglądu, poza tym Sprawia wrażenie sympatycznej.

użytkownik usunięty
Azad

Zgadzam się, wydaje się bardzo sympatyczna. Przyznam szczerze, że ten serial już mnie nudził, a ona przynajmniej wprowadza świeżość. Na nowo powrócił entuzjazm podczas oglądania odcinków, wiadomo nie jest on porównywalny z pierwszymi sezonami, ale zawsze to jakiś plus.
I o dziwo nie jest irytująca jak pozostałe partnerki Teda.

ocenił(a) serial na 8

Dopiero kilka scen z nią było, więc nie ma co już osądząć... zresztą wydaje mi się, że matka będzie w ch** irytująca, takie wydanie Teda w damskiej wersji, kropka w kropke do niego podobna... już mamy taką jedną parę w tym serialu i wydaje mi się ona bardzo sztuczna.

użytkownik usunięty
gawlacki

Takie były moje pierwsze odczucia, możliwe, że później zmienię zdanie. Jak na razie wydaje się w porządku. A co do Barney'a i Robin to się zgodzę, już nawet nie są odrobinę zabawni.

Azad

od początku mi się podobała. dobrze, że to nie jakaś celebrycka twarz

ocenił(a) serial na 8
vilee

Jak sie w ogole nazywa aktorka ja grajaca?

Jinno

Cristin Milioti

Azad

jest idealna

ocenił(a) serial na 9
kierwald

Popieram :) Aktorka naprawdę ładna, do tego wydaje się sympatyczna i wydaje mi się, że przy niej właśnie Ted może poczuć się męski i potrzebny. Cristin jest drobną kobietką, która z wyglądu idealnie pasuje do Teda. Poza tym cała podróż z Lily w pociągu pokazała, że Matka będzie umiała się wpasować do grupki ;)

ocenił(a) serial na 6
Jasha

Dzięki niej wreszcie skończy się wątek " Ted & Robin ", to duża zaleta

klauweg

w końcu!!!! ted i robin to tak często odgrzewany kotlet że rzygać się chce!

klauweg

ted i robin to wątek, który powinien się zakończyć po pierwszym zerwaniu. wkurza mnie to ciągłe wracanie do początków...

użytkownik usunięty
klauweg

I te wieczne maślane oczy Teda jak patrzył na Robin, no ileż można. Wreszcie się to zakończy.

ocenił(a) serial na 10
Azad

ja tez nie ogarniam hejtów w jej stronę :) Jest świetna, patrząc na scene jej i lilly aż mi sie morda cieszyła :)

retrosun

podobała mi się w scenie "rok później" siedząc z tedem przy stoliku na końcu odcinka