PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

...tłumaczom w polskiej telewizji z lektorem przy S09E11 :)

Jake_Boe

nie polecam oglądania z lektorem żadnego z 'dzisiejszych' seriali

ocenił(a) serial na 8
Jake_Boe

Od kiedy obejrzałem jeden odcinek "2 broke girls" czytany przez Tomasza Knapika i "Family Guy" gdzie "lektorował" Janusz Zadura podzielam zdanie vilee. Kiedyś oglądając "Bundych" z Knapikiem, "Co ludzie powiedzą?" z Heropolitańskim czy "Allo Allo" z Ojeniczakiem jako lektorami nawet lepiej to brzmiało niż w oryginale lub z napisami. Obecnie zawód lektora odchodzi do lamusa, ponieważ Ci nowi nie mają siły przebicia. Poza tym niektóre seriale(np. Simpsonowie) emituję się z napisami, więc to tylko kwestia czasu kiedy lektor całkowicie zniknie z tv na rzecz napisów lub dubbingu.

ocenił(a) serial na 10
Jake_Boe

podbijam, popieram!

btw. odcinek zaje***!!! :D

kunszt, jeszcze raz kunszt!

genialny w swej wymowie, i przyznam, że będę potwornie tęsknić za HIMYM, chciałabym ich oglądać do starości! :D
swojej, i ich ;p

ocenił(a) serial na 7
Jake_Boe

Aktualizując temat, czy widzieliście już "tłumaczenie" 11 odcinka? Nie żebym bardzo krytykował, bo sam nie wiem czy bym zrobił dobre tłumaczenie w tak krótkim czasie, ale wypuszczać do sieci napisy na TAKIM poziomie? Jak pisałem w innym wątku - tylko i wyłącznie angielskie napisy do tego odcinka.

ocenił(a) serial na 9
Jake_Boe

o tym samym pomyślałem :) nawet goscie od napisów bedą/mieli ostrą zagwozdkę z tymi rymami pewnie :D

ocenił(a) serial na 7
bini0l

Są już do pobrania rymowane napisy.