PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208723
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

04x17

ocenił(a) serial na 8

jest najnowszy odcinek Himym, tylko pytanie, czy to ostatni w tym sezonie ?

ocenił(a) serial na 9
javs

wikipedia mówi o jeszcze conajmniej dwóch odcinkach, ale może ich być jeszcze więcej ... wpadnę później na stronę CBC to się może czegoś więcej dowiem a co do samego 17 odcinka to uśmiałem się na nim co nie miara, bawiłem się lepiej niż na ostatnim, sleeping cravat Barneya i pidżama Marshalla rządzą...
Tylko zakończenie trochę mnie wnerwiło :]

ocenił(a) serial na 9
gambitx7

a macie napisy do odcinka? bo ja nie moge znalesc:/ jak by ktos mial to prosze o linka:) pozdrawiam

Buka_5

Czytam jedną wiadomość po drugiej i w oczy rzuca się przejaw idiotyzmu wymieszany z ignorancją:
- nie znasz ilości odcinków ? - istnieje coś takiego jak google, wikipedia, czy też IMDb. Wiele wysiłku nie zajmuje sprawdzenie tego.
- jakim cudem chcesz mieć polskie napisy do serialu, który pojawił się w sieci około godziny 5:30 ?

Ludzie...trochę logiki.

Ile odcinków - 22.
Czy są polskie napisy ? - nie, nie ma.

ocenił(a) serial na 9
Sickert

Daruj sobie "Sickert" to ze pytam o napisy do odcinka który wyszedł 16 marca, dzień później nie wiem dokładnie o której godzinie serial wychodzi. To nie znaczy żebyś kogoś od idiotów wyzywał pytałem bo na moich źródłach do tej pory nie ma napisów co bystrzaku zauważyłeś, ale to nie znaczy ze ktoś nie może mieć już dostępu do tłumaczenia, mogłeś zwyczajnie olać posta i nic nie odpisywać człowieku.

ocenił(a) serial na 9
Sickert

Sickert, czytając Twój post rzuca mi się w oczy również przejaw idiotyzmu wymieszany z narcyzmem.
Istnieje coś takiego jak czytanie ze zrozumieniem, przecież napisałem dokładnie że wiki pokazuje 19 odcinków ale to nie koniec, jak również nie mam czasu aby z samego rana używać google tudzież IMDB i szukać dokładnego info o ilości epizodów sezonu czwartego.
Podałem złe info, ok ... popraw mnie a nie wyskakuj chłopaczku z takimi tekstami.
Przejaw agresji z Twojej strony, może świadczyć o potrzebie wyrzucenie z siebie skumulowanych problemów i napięć zdobytych w szkoły czy pracy... Nie bierz tego do siebie ja Ciebie nie oceniam tylko staram się zrozumieć :]
@ Buka_5, na n24 właśnie tłumaczą, info podaje że będą jutro wieczorem, ale jak znam życie to wcześniej niż w czwartek wieczór nie będzie napisów.

gambitx7

@gambitx7
Cóż więcej mogę powiedzieć - rozgryzłeś mnie po całej możliwej linii :]
Ale "proszę Cie", nie tłumacz się, że nie miałeś czasu, bo sprawdzenie tego na IMDb zajmuje poniżej 30 sec (~16). W myśl zasady - skoro coś robisz, rób to dobrze :]

@ Buka_5
Widać, że nie masz pojęciu o procesie tłumaczenia filmów, seriali, a zwłaszcza tego, ile potrzeba na to czasu - dlatego nie zasłaniaj się słowami typu "ktoś może mieć dostęp". Dojście do wniosku, że nie ma jeszcze napisów do serialu, który pojawił się kilka godzin temu, wcale nie jest takie trudne, odrobina wcześniej wspomnianej logiki wystarczy.

O co chodzi ? Po co pytać się o coś, na co można samemu bez większych problemów znaleźć odpowiedź ?

ocenił(a) serial na 8
Sickert

po co pytać ? z dwóch zasadniczych powodów, aby się czegoś dowiedzieć i aby takie typki jak ty mogły się lepiej poczuć i się ponapinać :)

a co do pytania o ilość odcinków to ma ono podstawy, ponieważ w informacji o odcinkach na stronie filmweb.pl jest lista, na której 17 odcinek jest ostatnim. a jako, że serial nie wywołuje u mnie takich emocji aby przeglądać zagraniczne,teoretycznie lepiej poinformowane strony, to człowiek korzysta z FORUM, bo od tego ono jest.

ocenił(a) serial na 10
javs

Odcinków w tym sezonie ma być napewno 24. Tylko czekać na 5 sezon :)