http://tvpedia.org/video/how-i-met-your-mother-7x12-symphony-of-illumination-pro mo
Z tego co zrozumiałam a nie jestem za dobra z angielskiego to Robin nie spała jeszcze z Kevinem więc dziecko jest na pewno Barney, ale czy dziecko będzie? Robin testu nie zrobiła tylko jej się spóźnia,a nigdy jej się nie spóźnia. Na pewno to jeszcze odkręcą bo ma potem dalej być z Kevinem a Barney z jakąś Quinn.
niekoniecznie musi być w ciąży. opis najnowszego odcinka rozpoczyna sie od słów "when robin receives bad news.. coś tam cośtam" co mnie zastanawia. może te "bad news" to np. to że robin jest chora, o czym dowie sie kiedy pójdzie do lekarza, co byłoby przyczyną spóźniania się okresu. tylko że wtedy z serialu komediowego himym przeistoczyłby się w operę mydlaną;)
chyba jednak jest w ciąży, bo przecież w tym odcinku (tak mi się wydaje, że w tym) Robin przejmuje rolę narratora.
w opisie 7 sezonie jest napisane ze robin bedzie miała dzidziusia i to blondynka a jedynym bladynem z jakim robin sie spotykała jest barney ( tak bynajmniej piszą )
tzn chyba chodzi o to że pojawią się jej dzieci z dalekiej przyszłości, co niekoniecznie znaczy, że będzie w ciąży w tym sezonie. cały czas obstaję przy swojej dramatycznej wersji, chociaż chyba trochę mnie ponosi. ;)
Więc dlaczego miałaby o tym opowiadać dzieciom? :) "Dzieci, jeszcze długo przed waszym urodzeniem myślałam, że jestem w ciąży, bo okres mi się spóźniał tydzień, ale na szczęście nie byłam, bo wtedy wpadłabym zdradziwszy mojego ówczesnego chłopaka z Barneyem"? ;)
mogłoby być tak, że Robin będzie grozić bezpłodność w związku z chorobą i dlatego zdecyduje się mieć dzieci. a tak serio, to to jest zwykłe moje fantazjowanie:). poczekajmy jeszcze te kilka godzin i będzie wiadomo co i jak. w każdym razie ja obstawiam, że Robin w ciąży nie jest :) pozdrowienia