PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208913
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Teraz jest zmieniona data na 13 lutego, ale wcześniej był 23 stycznia, na oficjalnej stronie programu telewizyjnego też był 23, ktoś wie gdzie można obejrzeć ten odcinek? Bo ja już wszędzie chyba patrzyłam.

EskaRockfan

ile razy można powtarzać, że tego odcinka nie ma... skoro go nie ma w internecie to to chyba logiczne jest.

czytaj ze zrozumieniem a nie krytykuj. mnie nie powtarzałeś/łaś więc nie takim tonem. a na oficjalnej stronie telewizji jest że odcinek wyemitowany więc dlaczego mam przeglądać wszystkie strony i szukać? mam lepsze zajęcia. przeszukałam te na których zazwyczaj znajduję, a jeżeli ktoś znalazł to chyba może się podzielić. a jak nie masz nic do powiedzenia to proszę, nie rób tego

EskaRockfan

wszędzie jest wyraźnie napisane że odcinek będzie dopiero 13 lutego, wcześniej był błąd

natalis87

widzę że jest tak napisane, ale co mnie "zaniepokoiło" o ile można to tak nazwać to inf o tym że odcinek już był, a od ludzi którzy mieszkają w Stanach wiem, że tam odcinek był. Może przed premiera i dlatego tak, ale mimo wszystko.

EskaRockfan

SPOKO ! .

EskaRockfan

czyli co w koncu wynikło z Waszych rozważań? na oficjalnej stronie kanału jest napisane, ze odcinek 15 to Burning Beekeeper (będzie 6 lutego), a The Drunk Train to odc 16, ktory wyemitują 13 lutego. ostatni wyemitowany odc to 46 Minutes, całkiem dawno już.

hubert_wentland

Jest napisane że premiera tego odcinka będzie 6 lutego. Ale była już w telewizji przed premiera i po prostu myślałam że być może jest dostępna gdzieś w internecie.