Nie chce bronić tego co powiedział, ale oskarżanie go o używanie wulgaryzmów jest przesadzona z dwóch powodów
1. Użył tylko jeden (a nie jak twoja forma wskazuję kilku)
A po drugie czy słowo "dupa" w dzisiejszych czasach jest aż tak wulgarne?
1. użył jako coś, to "jednego" wulgaryzmu, a także oskarżanie jak już, to "przesadzone", jeśli bawimy się w łapanie za słówka
2. owszem, jest wulgarne
Nie bronię mu mieć własnego zdania, można podzielić się swoimi opiniami, nawet negatywnymi, ale chyba nie w ten sposób.
I dziwię się, że bronisz takiej wypowiedzi, bo naprawdę... szanujmy siebie, czyjeś zainteresowania i swój język.
Ale on przecież nikogo nie obraził tylko wyraził swoje zdanie używając przy tym słowa "dupa" które i tak można powiedzieć ocenzurował.
Mimo to nadal uważam, że ton jego wypowiedzi nie zasługiwał w odpowiedzi na nic więcej, niż to, co napisałam w pierwszym poście. Po prostu jakie stwierdzenie, taka odpowiedź.
ja nie widzę pogorszenia, po prostu rozumiem, że jest różnica pomiędzy poszczególnymi seriami i tak dalej. ale jestem ciekawa co się stało z tymi 5 psami Robin? jak wyjechała do japoni to tak po prostu koniec wątku z psami, potem wróciła i mieszka u teda, ale psa żadnego nie ma...