Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211619
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

7 sezon

ocenił(a) serial na 10

Ale się cieszę, że wreszcie jest! :))))
Już dwa pierwsze odcinki mnie ubawiły nieziemsko :D
A jak Wasze wrażenia? :))

ocenił(a) serial na 9
Faiblesse

Nie powaliły na kolana, ale nie były też złe. Jednak wydaje mi się, że zaraz się rozkręci.

ocenił(a) serial na 10
kyuubi_888

Na głos się nie śmiałam, ale bardzo się cieszę, że się pojawiły :)
Właśnie przeczytałam wątek o domysłach odnośnie ślubu Barney i Robi/Nora... i szczerze mówiąc nawet nie chce mi się śledzić i snuć 5000 scenariuszy :) Będzie jak będzie, a na pewno scenarzyści pomyśleli o tym, by widzów zaskoczyć :)

Faiblesse

A mi się wydaje, że wielkiego zaskoczenia nie będzie, jeśli chodzi o matkę(w końcu końcówka sezonu, nie ma co kombinować). Co do ślubu Barney'a, na pewno coś wykombinują. Może to będzie ktoś w ogóle nieznany? Może siostra Teda, no ale wtedy Ted nie hajtnie się z siostrą Barney'a(chociaż przyrodnia, kto wie)? :D Wtedy śmiech na sali byłby. :)

Ja tak z innej beczki; zna ktoś może wykonawcę i tytuł piosenki granej na koniec drugiego odcinka siódmego sezonu, kiedy Ted zauważa Victorie? Z góry dzięki.

ocenił(a) serial na 9
Balh

The Kinks - Victoria

ocenił(a) serial na 9
Faiblesse

Ja bardzo rzadko się śmieję tak na głoś, nie dlatego, że większość rzeczy jest słaba (mówię nie tylko o serialach), ale jakoś tak mam.

kyuubi_888

himym_fan; wielkie podziękowania.

A co do śmiechu, jeśli chodzi o himym to siódmy sezon jak na razie śmieszniejszy od piątego tbbt, co rzadko się zdarzało(rzecz jasna jeśli chodzi o humor). :P