Kontrakt z aktorami jest podpisany na 9 sezon. Podobno ma on ukazać dalsze losy B,T,M,L i R.
Niestety nie pamiętam gdzie to czytałem, nie jestem też w stanie powiedzieć czy to pewne informacja czy tylko plotki. Mam nadzieję, że to drugie, bo 9 sezon zmasakrowałby ten serial kompletnie.
nie, ponoć przedłużyli na 9 sezon. uwielbiam serial, ale już obecny sezon mnie nie wciąga. przedłużają wszystko jak mogą, a pomysły się chyba im koncza..
ten serial musi zakończyć się z klasą,więc mam nadzieje,że to będzie ostatni sezon,nie chcę mieć niesmaku po serialu,który towarzyszył mi przez długi czas i który uwielbiam,7 sezon to była masakra,8 jest troszkę lepszy i mam nadzieję,że doprowadzi do świetnego finału i końca całej historii.
A ja czytałam na jakimś fanowskim forum, że jest pomysł, by nakręcić coś w stylu "how i met your father", z perspektywy Matki. Pewnie to tylko fanowska wyobraźnia, ale ciekawie by było :D
http://www.yidio.com/news/neil-patrick-harris-destroys-our-hopes-i-met-your-moth er-season-9-7483
Mam nadzieję że ostatni - już sam nie wiem w którym miejscu (od 7 sezonu?) ten serial jest na dnie - już dawno nie widziałem czegoś tak nudnego - oglądam tylko dlatego że w końcu chcę zobaczyć jak się to skończy(bo na początku byłem wielkim fanem).