Następny odcinek zostanie wyemitowany dopiero za tydzień ze względu na huragan, z którym teraz walczą wschodni Amerykanie..
fu*k, czekalam juz 2 tygodnie poczekam kolejny tydzien, szkoda, że huragan nie mógł.
wątpie, przecież po HIMYM leci inny serial, więc nie mogą puścić dwóch odcinków tego samego wieczora ;) za to będzie mniej przerw w emisji w przyszłości, wiosną.
a ktoś wie dlaczego są wgl te przerwy, np tydzień przed huraganem nie było zaplanowanej emisji , po co te przerwy tygodniowe?
Tydzień przed huraganem była debata Obamy i Romneya, wiekszosc seriali normalnie lecacych o tej pore nie bylo :)
Macie gdzieś ten odcinek ? Już mnie skręca z ciekawości bo długo na niego czekam :) Obojętne mi czy po angielsku czy z napisami.
chciałam uściślić: czy ten odcinek, który leciał w ostatni poniedziałek, 5. 11., to ten, który miał być pierwotnie puszczony 29.10.? Jeśli tak, to co z drugim odcinkiem, który miał być 29.10. - już nigdy go nie zobaczymy? Jeśli nie, to czy już nigdy nie zobaczymy obu odcinków, które miały być 29.10...? Ma ktoś jakieś informacje na ten temat? ;>