PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208890
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

oglądam ten serialo od paru lat i czy tylko mnie irytuje ciągłe wracanie do wątku Teda i Robin? Już na siłe szukają powodów, dlaczego oni nie mieliby być razem. Nic się nie dzieje przez 8 sezon oprócz tych oświadczyn i nagle w 24 odcinku uświadamia sobie że kocha dalej Robin. Jak dla mnie to już jest nudne...

pitixpl

odgrzewają wciąż tego kotleta, też mnie to wkurza

pitixpl

To nie jest nawet irytujące, to jest żałosne.

pitixpl

może, ale i tak bardziej mnie nuży i irytuje związek Robin i Barney'a.

faweks

To prawda, też nie mogę zrozumieć tego nagłego ich zejścia i próby ukazania przez scenarzystów, jak idealną parę tworzą. Jeszcze 3 sezony wcześniej byli w związku cholernie nieszczęśliwy, cały czas się kłócili i po prostu nie grało im bycie ze sobą razem, a tu nagle taka odmiana, w sumie bez żadnego powodu. Już nie wspomnę o tych wszystkich fochach Robin, że Barney jest taki straszny i jak tu ona może mu ufać, a sama o bezpłodności to milczy jak zaklęta.

spalamzbonjovim

Masakra. I jeszcze to, jak diametralnie zmienił się Barney. Nie wierzę, że w ciągu kilku odcinków tak zniszczyli postać. Jak oglądałam finałowy odcinek i były sceny w tej restauracji przy barze, jak mówili sobie te "czułości", to miałam minę WTF? gdzie mój kochany Barney?!

faweks

Ja na chwilę zatrzymałem odcinek i zastanwiałem się czy oglądać dalej jak Ted zaczął mówić że przeprowadza się do Chicago, bo przeżył romantyczny moment z Robin, więc od razu stara miłość powróciła.

pitixpl

Tak, to też było dobre. Ale jak już wspomniałam, przy tej scenie w restauracji przy barze zastanawiałam się co ja w ogóle oglądam. Prawda jest taka, że serial nie ma się dobrze i 9 sezon to ogromny błąd.