PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Czy jest szansa na kolejne sezony po 8,wiem jest już i tak długo się ciągnie ale jak narazie to najlepszy sitcom i dopóki nie stworzą nowego niech kręcą z 15 serii
Słyszałem ,że dalszych sezonow nie bedzie bo aktorzy maja lepsze propozycje ale to chyba malo prawdopodobne bo żadem z nich nie jest wielka gwiazda

Malaszi

Wątpliwe. W obecnych odcinkach mamy rok 2012 a już wiadomo, że w 2015 Ted będzie miał córkę.
Mimo tego, że uwielbiam ten serial to jednak po 8 już powinien się skończyć.

Gaone

Też tak uważam. Jak dla mnie powinni skończyć na 5 lub 6 sezonie. Były śmieszne. A teraz tylko chodzi o to, aby poznać matkę. Bez sensu. Czasem zdarzy się zabawny moment, ale to już nie to samo.

Malaszi

W tym wywiadzie Josh Radnor, mówi, że obecnie kręcą 8 sezon, a planowane są jeszcze co najmniej 2 sezony http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=87293&skad=rss

hudzielec87

czyli będzie 10 sezonów?

hudzielec87

niemożliwe, że już kręcą 8 sezon, skoro zdjęcia do 7ego zakończyły się ostatniego dnia marca.

hubert_wentland

w wywiadzie powiedział, że obecnie pracują nad 8 sezonem i na pewno będą jeszcze 2, a wywiad jest z 20 kwietnia

hudzielec87

tak, pracują nad nim = jeszcze nie kręcą, dopiero się zastanawiają się nad scenariuszem ;] przeczytałem wywiad. nie wiem, dlaczego powiedział że zostały jeszcze dwa sezony? może wliczał w to obecny? przed rozpoczęciem emisji 7 sezonu, twórcy powiedzieli, że zostało im 48 odcinków na dokończenie historii, z czego 24 są częścią 7 sezonu...