PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208828
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

9 Sezon

ocenił(a) serial na 9

Już niedługo. Czekam na niego tak bardzo ;D

be_yourself_ks

kiedy dokładnie?

ocenił(a) serial na 9
vilee

23 wrzesień ;D

ocenił(a) serial na 9
be_yourself_ks

ja także nie mogę się doczekać;d

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
be_yourself_ks

Kocham ten serial! Nowocześniejsza wersja "Przyjaciół" :)

ocenił(a) serial na 9
be_yourself_ks

Ja chcę już!! A tu jeszcze muszę czekać :(

ocenił(a) serial na 9
be_yourself_ks

Wszystkich, którzy nie mogą się doczekać premiery nowego sezonu serdecznie zapraszam na fanpage www.facebook.com/JakPoznalemWaszaMatke

ocenił(a) serial na 8
be_yourself_ks

Już jutro xd. Wgl zna ktoś seriale w konwencji Friends-ów i HIMYM, równie sympatyczne i wciągające? Bardziej zależy mi na czymś, co jest nadal kontynuowane :).

ocenił(a) serial na 8
Eld51

New Girl jest sympatyczne i mnie osobiście wciągnęło. Tydzień temu zaczął się 3 sezon :D

ocenił(a) serial na 8
Di_

Być może sprawdzę później, bo uwielbiam urodę Zooey Deschanel xd.

be_yourself_ks

To od razu będą wypuszczone 2 odcinki? Tak jest według harmonogramu na filmwebie...

ocenił(a) serial na 10
Desiree_

tak, wyjątkowo będą dwa odcinki, stacja przesunęła premierę 'We Are Men' na za tydzień i zwolniła drugie pół godziny premierowego poniedziałku dla HIMYM :) spodziewają się pewnie sporych wyników oglądalności po tym jak w końcu pokazano matkę, które spadną w przyszłych tygodniach, więc lepiej dzisiaj upiec dwa odcinki na jednym rożnie.

be_yourself_ks

jak będziecie mieć jakiś link do tych dwóch odcinków to dajcie plis :D
bo na napisy pewnie będzie trzeba czekać.

ocenił(a) serial na 9
KonikiPony

ja zawsze ściągam i na napisy nie zawsze trzeba czekać. Czasami tak ale czasami nie ;D

be_yourself_ks

wie ktoś kiedy w Polsce jest premiera? ;3

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Znalazłem info, że pod koniec października. Czy to prawda? Niestety nie wiem ;p

ocenił(a) serial na 10
DJ_Tiestoo

już jutro będzie odcinek

patt88_93

jutro będzie bez napisów a napisy pewnie w środę ;)

ocenił(a) serial na 9
paulina25174

w piątek na comedy central będzie

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

"Oficjalnie chcielibyśmy także poinformować, że premiera ‘Jak poznałem waszą matkę’ sezon 9 odbędzie się 27 października, oczywiście w Comedy Central! " :)

ocenił(a) serial na 8
DJ_Tiestoo

Patrzyłem program do poniedziałku i zaplanowane są tylko stare odcinki. Nigdzie nie ma tych premierowych ;o.
A ma ktoś może dobre napisy do tych odcinków? Pobrałem z napi..., ale totalnie nie zgrywają się w czasie z filmem. Przesuwałem o parę sekund, przypisywałem tez do konkretnych klatek, ale po czasie dalej mam ten problem ;o.

ocenił(a) serial na 10
Eld51

U mnie nie było żadnych problemów z napisami pobranymi przez napi. Może poszukaj tych odcinków od innego uploadera?

be_yourself_ks

Możliwy spojler dla kogoś kto nie czytał opisów początkowych odcinków 9. sezonu!

Całe lato czekałam na premiere nowego sezonu aż do tej chwili - właśnie przeczytałam na wikipedii streszczenia 4 pierwszych odcinków, z których niestety jasno wynika, że na ślub B i R trochę sobie jeszcze poczekamy... Napaliłam się strasznie na ten sezon, tymczasem scenarzyści znów zapewnią nam możliwie największą dawkę przeciągania fabuły, a z doświadczenia z poprzednich sezonów wiemy, że przeważnie traci na tym jakość odcinków. :(