Wszystkich, którzy nie mogą się doczekać premiery nowego sezonu serdecznie zapraszam na fanpage www.facebook.com/JakPoznalemWaszaMatke
Już jutro xd. Wgl zna ktoś seriale w konwencji Friends-ów i HIMYM, równie sympatyczne i wciągające? Bardziej zależy mi na czymś, co jest nadal kontynuowane :).
New Girl jest sympatyczne i mnie osobiście wciągnęło. Tydzień temu zaczął się 3 sezon :D
tak, wyjątkowo będą dwa odcinki, stacja przesunęła premierę 'We Are Men' na za tydzień i zwolniła drugie pół godziny premierowego poniedziałku dla HIMYM :) spodziewają się pewnie sporych wyników oglądalności po tym jak w końcu pokazano matkę, które spadną w przyszłych tygodniach, więc lepiej dzisiaj upiec dwa odcinki na jednym rożnie.
jak będziecie mieć jakiś link do tych dwóch odcinków to dajcie plis :D
bo na napisy pewnie będzie trzeba czekać.
ja zawsze ściągam i na napisy nie zawsze trzeba czekać. Czasami tak ale czasami nie ;D
Znalazłem info, że pod koniec października. Czy to prawda? Niestety nie wiem ;p
"Oficjalnie chcielibyśmy także poinformować, że premiera ‘Jak poznałem waszą matkę’ sezon 9 odbędzie się 27 października, oczywiście w Comedy Central! " :)
Patrzyłem program do poniedziałku i zaplanowane są tylko stare odcinki. Nigdzie nie ma tych premierowych ;o.
A ma ktoś może dobre napisy do tych odcinków? Pobrałem z napi..., ale totalnie nie zgrywają się w czasie z filmem. Przesuwałem o parę sekund, przypisywałem tez do konkretnych klatek, ale po czasie dalej mam ten problem ;o.
U mnie nie było żadnych problemów z napisami pobranymi przez napi. Może poszukaj tych odcinków od innego uploadera?
Możliwy spojler dla kogoś kto nie czytał opisów początkowych odcinków 9. sezonu!
Całe lato czekałam na premiere nowego sezonu aż do tej chwili - właśnie przeczytałam na wikipedii streszczenia 4 pierwszych odcinków, z których niestety jasno wynika, że na ślub B i R trochę sobie jeszcze poczekamy... Napaliłam się strasznie na ten sezon, tymczasem scenarzyści znów zapewnią nam możliwie największą dawkę przeciągania fabuły, a z doświadczenia z poprzednich sezonów wiemy, że przeważnie traci na tym jakość odcinków. :(