Własnie doszedłem do ostatniego odcinka i zastanawiam się ile jeszcze będzie trwał ten
serial. Wydaje mi się, że może skończyć się w 9 sezonie, w końcu jak długo może się ciągnąć
45 dni ? Są też inne powody, dla których uważam, że nie uda im się już dłużej tego ciągnąć.
Chociażby wiek dzieci Teda w tym 2030 roku, akcja opowiesci dzieje się w czasie
"rzeczywistym", tzn w ostatnim odcinku było powiedziane że jest kwiecień 2013, a jeżeli dzieci
mają z 16 lat, to żona Teda powinna już zachodzić w ciążę !
Powiedzcie co o tym sądzicie, i czy uważacie że slub B&R (+ poznanie mamy) będzie finałową
sceną serialu, czy jakims głupim wykrętem przeciągną fabułę jeszcze dłużej ? Ale ja założyłbym
się że 9 to będzie już koniec, szczególnie jeżeli Lili i Marshall mieliby wyjechać do Rzymu, nie
byłoby sensu długo tego ciągnąć.
pozna ją i zapłodni na pierwszej randce? nie mam pomysłu już na ten serial, choć naprawdę go lubię, to teraz zaczynam powątpiewać w fajne, sensowne zakończenie
To samo mówili o 8. Ja mam powoli dość. Motyw przeciąganej historii był naprawdę zabawny, ale w 8 sezonie przeciągnęli też i ten motyw :) W 8 sezonie padło już tyle deklaracji, że "to była ostatnia kobieta z jaką się umawiałem przed Waszą matką" itd, że naprawdę teraz powinien nastąpić koniec. Chyba, że 9 sezon to będzie coś zupełnie innego.
w 2015 na co trzyletnim maratonie Gwiezdnych wojen będzie już jego córka, więc spokojnie :) niedługo koniec sezonu więc spotkanie jest tuż tuż :)
A ja tak liczyłem żę sezon 8 będzie finałowym bo poprostu serial stał się nudnym tasiemcem ala telenowela, cały sens wszystkich postaci i tego wszystkiego co bawiło mnie przez pierwsze 4 serie poprostu zostało stłumiona albo nawet i zastąpione romansidłami barneja i robin, od samego poczatku serii 8mej uważam ten sezon za najgorszy ze wszystkich i najmniej zabawny, a tak naprawdę rówież nic nie wyjaśniający tylko sztucznie budujący napięcie które już dawno powinno zostać wyładowane, no ale przetrwałem 7 sezonów to nie odpuszczam i ósmego, szkoda że jeszce bedę się meczył z kolejnym,