PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

http://www.filmweb.pl/news/Oficjalne+potwierdzenie+9.+sezonu+%22Jak+pozna%C5%82e m+wasz%C4%85+matk%C4%99%22-92685

Czy tylko mnie przeraża wizja 9 sezonu ? Serial spada w dół. Więcej obyczajówki niż komedii. Moim zdaniem 9 sezon jest gwoździem do trumny serialu. Całość mogłaby się
zakończyć na 8. Poznalibyśmy matkę 3 odcinki przed końcem sezonu, potem krótka opowieść co było w przyszłości i tyle.

marcin15k

Jak dla mnie, ten serial powinien się skończyć już w sezonie 7., chyba nawet na początku (albo chociaż w połowie), bo od tamtego czasu oglądanie nie sprawia mi już takiej frajdy jak kiedyś. Nie mówiąc już o ostatnich odcinkach...

marcin15k

"Serial spada w dół"

Chciałbym tylko zauważyć, że nie można spadać do góry.

marcin15k

mam nadzieję, że to nie oznacza przełożenia poznania matki znów o kolejny sezon....

gawlacki

Ja obstawiam poznanie matki na początku 9 sezonu. Niestety. .

marcin15k

Zgadzam się w stu procentach. Kiedyś myślałam, że będę chciała, by ten serial trwał i trwał, ale widzę, że wszystko zmierza w złym kierunku. Moim zdaniem historia została już opowiedziana i 8. sezon powinien definitywnie zakończyć całą serię.
Odcinki, które ostatnio wypuszczają, prawie w ogóle nie są zabawne. Mniej więcej co piąty epizod w ósmym sezonie jest dobry pod względem komediowym.