PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208913
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

WIele razy zastanawialiśmy się która aktorka powinna zagrać Matkę. Myślicie że może to być
Jennifer Birmingham? Jak ktoś niżej napisał dowód : w
filmografii na jednej ze stron zapisane ma że wystąpiła w odcinku " Band or DJ? " wiec to ją widzieliśmy grającą na
basie: ) ? Czy przegapiłam ją wśród osób których twarze widzieliśmy w tym odcinku:) ? Czyli jednak blondynka będzie matką czy to przypadek:) ?

absentiia

Ona ma napisane w filmografii, że wystąpiła jako "Kobieta", tzn. że mogła zagrać kogokolwiek, niekoniecznie akurat kobietę grającą na basie. Mogła być jakąś kobietą w barze, metrze itd. Gdzieś słyszałam, że w jednej scenie Matkę (albo raczej jej kawałek :) zagrała scenarzystka czy też reżyserka serialu, a to przecież nie oznacza, że będzie grała Matkę jak już zobaczymy jej twarz.

Canberrka

Ale czy nieznaczna rola byłaby wpisywana w filmografię? Nie powiedziałam że będzie Matką, zapytałam was o zdanie. ten wątek dotyczący Jennifer był poruszany na amerykańskich forach więc pewnie autorzy robią to specjalnie i obalą tą teorię:D Wolałabym by Matka była brunetką lub szatynką:D nie pasuje mi blondynka. chociaż kto wie. pewnie Matka będzie afroamerykanką lub azjatką , tak by nikt na to nie wpadł:D

absentiia

tak, nieznaczące role są wpisywane w filmografię :)

absentiia

Przekonamy się (mam nadzieję, że już niedługo) kto zagra matkę. Na filmwebie są czasem dodawane takie "role" jak "Mężczyzna stojący w kolejce" itp. dlatego mam wątpliwości co do tej aktorki, ale zobaczymy jak będzie :) Wolałabym jednak żeby inna aktorka zagrała matkę. Ted opowiadał o niej tyle wspaniałych rzeczy, a jej współlokatorka twierdziła, że jest bardzo piękna i wszyscy się w niej zakochują, a szczerze mówiąc ta aktorka średnio mi pasuje do tego opisu :) No i tak jak Ty wolałabym, żeby była brunetką.

absentiia

To nie oznacza, że będzie Matką :) Po prostu potrzebowali czyjejś stopy, a w tym odcinku ramienia :) Nie sądzę, żeby dali nam taką łatwą odpowiedź, co do wyglądu Matki.

absentiia

Być może w ogóle nie pokażą twarzy ,,matki". To dopiero byłoby zaskoczenie xD. Pewnie serial skończy się tym, że Ted spojrzy na matke, potem retrospekcje ale nie będzie w nich pokazana jej twarz (np. zasłoni ją parasolka). A na koniec słowa: ,,I tak właśnie poznałem waszą matkę"

wronka5

jak tak zrobią to się nieźle wkurzę, bo od 7 sezonu oglądam już tylko po to żeby ją zobaczyć :P

wronka5

ja od początku myślę, że tak właśnie będzie i zdziwię się, jeżeli twórcy postąpią inaczej ;)

wronka5

myślę że twórcom chodzi o to, aby widz sam wykreował swój obraz ,,matki", każdy może ją widzieć inaczej nie tylko pod względem wyglądu ale i charakteru, dzięki temu zawsze będzie idealna i nikt nie zawiedzie się np. co do jej wyglądu

absentiia

nie tylko ty masz taka teorie był juz tu taki wątek o tym i ktoś o tym loginie go dodał mrskitty :) troche sie pytałam ska wie to odpisała mi tak :) Czytalam na amerykanskim forum. Zreszta nawet tutaj jest to podane www .imdb. com/ name/nm2138621/

kromka95

a ty macie tytuł tej dyskusji :) jesli chcecie :)
Kolejne odcinki 8 sezonu/Slub

absentiia

a ja mysle ze to bedzie ona.
ta sama aktorka byla wpisana na imdb jako kobieta z basem stojąca czekająca na pociag (to z 1 odcinka) - chwile potem wpis tajemniczo zniknąl!
wiec ja mysle ze to MATKA :).

absentiia

Najlepszym wyjściem było by nie pokazanie jej w ogóle.

boneash

Ja bym chciała, by pokazali scenę, w której Ted i jakaś panienka w ostatnim odc. patrzą sobie w oczy i tak dalej, pięknie wszystko i uroczo, a potem Ted mówi w końcu słynne "I tak, dzieci, poznałem waszą.... ". Dzieci już takie "awwww", ale potem Ted powiedziałby "wait for i" i byłaby pokazana scena, jak tę przeuroczą wizję przerywa PRAWDZIWA matka, która wpada na niego albo coś i wtedy Ted mówi "waszą matkę" . CHCĘ TAK :D

charmed12

mi się wydaję, że to faktycznie ona będzie matką :) pamiętacie jak w pierwszej serii Ted udał się do biura matrymonialnego, kiedy wreszcie znaleźli mu dziewczynę to ją wystawił, ale wcześniej o niej mówił to w trakcie leciał slideshow z jej zdjęciami i miała ocenzurowaną twarz :) myślicie, że bez powodu? i widać było jej blond włosy :) co wy na to? :)

veero

Veero właśnie wręcz przeciwnie, kobieta z biura matrymonialnego miała ciemne włosy.

spalamzbonjovim

nie pamietam jaki miała kolor włosów:) a aktorka grajaca matke mimo ze na zdjeciach ma blad włosy to przeciez w serialu moze miec ciemne :)

kromka95

www.headlineplanet. com/home/2012/09/24/mystery-how-i-met-your-mother-actress-revealed-but-is-she-te ds-wife/