WIele razy zastanawialiśmy się która aktorka powinna zagrać Matkę. Myślicie że może to być
Jennifer Birmingham? Jak ktoś niżej napisał dowód : w
filmografii na jednej ze stron zapisane ma że wystąpiła w odcinku " Band or DJ? " wiec to ją widzieliśmy grającą na
basie: ) ? Czy przegapiłam ją wśród osób których twarze widzieliśmy w tym odcinku:) ? Czyli jednak blondynka będzie matką czy to przypadek:) ?
Ona ma napisane w filmografii, że wystąpiła jako "Kobieta", tzn. że mogła zagrać kogokolwiek, niekoniecznie akurat kobietę grającą na basie. Mogła być jakąś kobietą w barze, metrze itd. Gdzieś słyszałam, że w jednej scenie Matkę (albo raczej jej kawałek :) zagrała scenarzystka czy też reżyserka serialu, a to przecież nie oznacza, że będzie grała Matkę jak już zobaczymy jej twarz.
Ale czy nieznaczna rola byłaby wpisywana w filmografię? Nie powiedziałam że będzie Matką, zapytałam was o zdanie. ten wątek dotyczący Jennifer był poruszany na amerykańskich forach więc pewnie autorzy robią to specjalnie i obalą tą teorię:D Wolałabym by Matka była brunetką lub szatynką:D nie pasuje mi blondynka. chociaż kto wie. pewnie Matka będzie afroamerykanką lub azjatką , tak by nikt na to nie wpadł:D
Przekonamy się (mam nadzieję, że już niedługo) kto zagra matkę. Na filmwebie są czasem dodawane takie "role" jak "Mężczyzna stojący w kolejce" itp. dlatego mam wątpliwości co do tej aktorki, ale zobaczymy jak będzie :) Wolałabym jednak żeby inna aktorka zagrała matkę. Ted opowiadał o niej tyle wspaniałych rzeczy, a jej współlokatorka twierdziła, że jest bardzo piękna i wszyscy się w niej zakochują, a szczerze mówiąc ta aktorka średnio mi pasuje do tego opisu :) No i tak jak Ty wolałabym, żeby była brunetką.
To nie oznacza, że będzie Matką :) Po prostu potrzebowali czyjejś stopy, a w tym odcinku ramienia :) Nie sądzę, żeby dali nam taką łatwą odpowiedź, co do wyglądu Matki.
Być może w ogóle nie pokażą twarzy ,,matki". To dopiero byłoby zaskoczenie xD. Pewnie serial skończy się tym, że Ted spojrzy na matke, potem retrospekcje ale nie będzie w nich pokazana jej twarz (np. zasłoni ją parasolka). A na koniec słowa: ,,I tak właśnie poznałem waszą matkę"
jak tak zrobią to się nieźle wkurzę, bo od 7 sezonu oglądam już tylko po to żeby ją zobaczyć :P
ja od początku myślę, że tak właśnie będzie i zdziwię się, jeżeli twórcy postąpią inaczej ;)
myślę że twórcom chodzi o to, aby widz sam wykreował swój obraz ,,matki", każdy może ją widzieć inaczej nie tylko pod względem wyglądu ale i charakteru, dzięki temu zawsze będzie idealna i nikt nie zawiedzie się np. co do jej wyglądu
nie tylko ty masz taka teorie był juz tu taki wątek o tym i ktoś o tym loginie go dodał mrskitty :) troche sie pytałam ska wie to odpisała mi tak :) Czytalam na amerykanskim forum. Zreszta nawet tutaj jest to podane www .imdb. com/ name/nm2138621/
a ja mysle ze to bedzie ona.
ta sama aktorka byla wpisana na imdb jako kobieta z basem stojąca czekająca na pociag (to z 1 odcinka) - chwile potem wpis tajemniczo zniknąl!
wiec ja mysle ze to MATKA :).
Ja bym chciała, by pokazali scenę, w której Ted i jakaś panienka w ostatnim odc. patrzą sobie w oczy i tak dalej, pięknie wszystko i uroczo, a potem Ted mówi w końcu słynne "I tak, dzieci, poznałem waszą.... ". Dzieci już takie "awwww", ale potem Ted powiedziałby "wait for i" i byłaby pokazana scena, jak tę przeuroczą wizję przerywa PRAWDZIWA matka, która wpada na niego albo coś i wtedy Ted mówi "waszą matkę" . CHCĘ TAK :D
mi się wydaję, że to faktycznie ona będzie matką :) pamiętacie jak w pierwszej serii Ted udał się do biura matrymonialnego, kiedy wreszcie znaleźli mu dziewczynę to ją wystawił, ale wcześniej o niej mówił to w trakcie leciał slideshow z jej zdjęciami i miała ocenzurowaną twarz :) myślicie, że bez powodu? i widać było jej blond włosy :) co wy na to? :)
Veero właśnie wręcz przeciwnie, kobieta z biura matrymonialnego miała ciemne włosy.
nie pamietam jaki miała kolor włosów:) a aktorka grajaca matke mimo ze na zdjeciach ma blad włosy to przeciez w serialu moze miec ciemne :)