Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211692
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Nie wiem czy widzieliście tą scenę. DOpiero po tylu latach znalazłem ją na Youtube. Mogliby tak częsciej :D http://www.youtube.com/watch?v=eTpjpWRuRoA

DarkAnghelus

ja myśle ze to tak specjalnie wcześniej zagrali:) gdyby ten serial byl niewypałem albo im sie nudziło i tak dla beki sobie zagrali widac ze wszyscy sie tam z tego smieja

ocenił(a) serial na 9
kromka95

No co ty... a ja myślałem, że to było na poważnie, dzięki za oświecenie.

delh

prosze ;d ale w sumie to tylko oni wiedza jak miało być w tym serialu moze na prawde na poczatku zakladali ze Robin bedzie matką :)

ocenił(a) serial na 9
kromka95

Pewnie zakładali... Dlatego już w 1 odcinku nazwali ją "ciocią" a ta scena z linka miała być wrzucona do jednego z ostatnich odcinków.

ocenił(a) serial na 8
kromka95

czytałam gdzieś (za to kilka razy), że zakładano, że gdyby gdyby serial nie wypalił i miał się kończyć na pierwszym sezonie matką byłaby victoria.

ocenił(a) serial na 9
ja_tu_tylko_sprzatam

Ja słyszałem ze po pierwszym sezonie miała byc Vicoria, a jak po drugim nie wypali to tak mieli zrobić żeby była Robin. Jednak oglądalność zrobiła swoje. :)

ocenił(a) serial na 8
DarkAnghelus

całe szczęście w takim razie ;)

ocenił(a) serial na 9
ja_tu_tylko_sprzatam

Victoria byłaby idealną matką. To jak się z Tedem poznali i jak przebiegł pierwszy wieczór ich znajomości to najbardziej idealna miłosna historia o jakiej kiedykolwiek słyszałam.

ocenił(a) serial na 8
spalamzbonjovim

trudno się nie zgodzić, ale ja jednak victorii nie znoszę (tak o, po prostu), w związku z czym nie chciałabym jej jako matki. robin z kolei lubię, ale uważam, że nie pasuje do teda. tak więc moim zdaniem stało się dobrze ;)

ocenił(a) serial na 9
ja_tu_tylko_sprzatam

no ja z kolei nie znoszę Robin a Victorię uwielbiam, więc trochę mi smutno, że jednak wyszło tak jak wyszło ;)