No dokładnie, w dodatku nic nowego nie nakręcili tylko zedytowali inaczej to co było do tej pory plus dodali narracje Boba Sageta. Tak naprawde to taka wersja została przez jakiś fanów zrobiona na yt i lepiej to wyszło ;-)
W sumie dużo nie zmienili, ale przez te drobne edycje dwie zasadnicze zmiany zaszły :
- Matka żyje
- Barney i Robin prawdopodobnie wrócą do siebie. Fajnie to widać w czasie narracji Boba w momencie ślubu Teda i Matki
No nie wiadomo, czy wrócą do siebie. Prawdopodobnie chodziło o to, że się pogodzili na tym weselu. Cała reszta jest bez zmian: Barney ma dziecko, Robin płacze za Tedem...
A mi się podoba, kończy się z optymistycznym akcentem, takim z jakim powinno się ten serial zakończyć :) Dla mnie jak najbardziej na plus :)
czy to jest to zakończenie wrzucone przez stację, które jest/będzie w serialu na dvd? :)
Szczerze, już mi się bardziej podobają alternatywne zakończenia powrzucane przez użytkowników. Bez rozwodu, bez śmierci, bez dziecka. I tak mniej więcej sobie to wyobrażałam, a tu właściwie ucięli jedynie śmierć tej matki.
Czyli mam rozumieć, że paczka nadal sie rozpadnie? Jak dla mnie ta scena kiedy Lilly cała zapłakana rozmawia z Robin była najbardziej wzruszająca z całego zakończenia. Biedna Lilly
Moim zdaniem scena Barneya z dzieckiem była jedną z bardziej wzruszających. Tak samo jak rozmowa Lili z Robin. Moim zdaniem Robin powinna zostać na lodzie i to by było najbardziej sprawiedliwe.
Bylo mowione, ze zakonczenie bedzie nagrane od poczatku, a tutaj raptem zmontowane inaczej 3 minuty.. Spodziewalem sie co najmniej 15 min nowego materialu ku zadowoleniu wiernych fanow.