Jak myślicie będą ze sobą.Mi sie wydaje ze pasują do siebie. I coś między nimi iskrzy. Przespali się ze sobą,a do tego jak Barney miał wypadek to potem jak w szpitalu zapytali go czy widział wszystko co kocha to spojrzał na Robin takim wzrokiem.Coś mi sie zdaje że on się w niej zakochał.
Jestem jak najbardziej za tym aby byli parą, pewnie pod koniec 4-go sezonu wszystko się wyjaśni, bo rzeczywiście pasują do siebie bardzo dobrze... Nawet w jednym z epów był pokazany rok ... 2010 czy coś takiego gdzie wszyscy razem pozowali do wspólnego zdjęcia w barze, Robin tak hm... czule przywarła do Barney'a :)
Świetny był też odcinek gdy Barney był zazdrosny o Robin i Teda, sprzątał im mieszkanie itp. ^^
A co myślicie o tytule odcinka 4x15? Myślę że może nam dużo odpowiedzieć na pytanie czy Barney i Robin będą razem ^^
tytuł brzmi: "The Stinsons", czyżby jakaś para albo rodzice Barneya ... na jednej z anielskich stron wyczytałem że pod koniec sezonu ze związku Barney+Robin = Big Love
Oni muszą być razem :) wkońcu rozwiązły Barney się by ustatkował... gdzie mozna obejzec kolejne odcinki ? bo co chwila powtorki leca na comedy central...
Aaa ... kolejny odcinek dopiero 2 marca ... CBC igra z uczuciami fanów ^^ A sprawa Barney'a i Robin pewnie zostanie wyjaśniona dopiero w ostatnim odcinku sezonu co nie oznacza że w międzyczasie nie będzie budowana specyficzna atmosfera między nimi ;)
Aaa ... kolejny odcinek dopiero 2 marca ... CBC igra z uczuciami fanów ^^ A sprawa Barney'a i Robin pewnie zostanie wyjaśniona dopiero w ostatnim odcinku sezonu co nie oznacza że w międzyczasie nie będzie budowana specyficzna atmosfera między nimi ;)
Wikipedia tyle mówi na temat odcinka 4x15:
When the gang suspects that Barney has a girlfriend after he mysteriously leaves MacLaren's, they decide to follow him, only to find to their shock that Barney has a wife and child they never knew about.
Więc jeszcze przyjdzie nam poczekać na spiknięcie Barneya z Robin (też im kibicuję!).
Następny odcinek 16 Lutego a nie 2 Marca, a wracając do tematu bardziej podoba mi się Barney uganiający się za panienkami niż szczęśliwy w jakimś związku. A Robin wg. mnie bardziej pasuje do Teda ;P
Kubek19 na stronie CBC pisze dokładnie że 16 marca jest odcinek "I Heart NJ" czyli odcinek 4x03, a więc powtórka
Kolejny nowy odcinek "The Stinsons" będzie dopiero 2 marca, chyba że CBC zmieni swoją ramówkę...
A przepraszam nie spojrzałem na tytuł odcinka :P Straaaasznie lipnie, że tyle trzeba czekać na kolejne odcinki :/
oni mnie wykoncza z tym oczekiwaniem na kolejne odcinki :)
a co do barneya - nie wyborazam go sobie w jakimkolwiek trwalym zwiazku, zwlaszcza z robin. serial stracilby duuuzo ze swego obecnego klimatu.
jak to barney powiedzial w jednym z odcinkow - "i choose bimbos. bimbos make me happy. my heart belong to bimbos" :D
No rzeczywiście, Barney w związku oznacza koniec jakiejś ery, a co za tym idzie nie mam pojęcia jak scenarzyści wykorzystali by dalej jego postać, bo nie uśmiecha mi się jakby np. miał notorycznie zdradzać Robin.
Ale jeśli Barney ma mieć jakąś dziewczynę, to też uważam że pasuje do niego only Robin ;)
odcinek 15 już jest w sieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Barney i Robin nie będą razem najprawdopodobniej. W czwartej serii, w odcinku 18. okaże się, że Barney ma żonę i dziecko...
lol przecież to że ma żone i dziecko już od dawna wiadomo ^^ (około 2 tyg)I nie w 18-tym tylko w 15-tym odcinku pojawi się żona Barney'a (właściwie to już się pojawiła) ... A co do tego czy będą razem to odsyłam na forum CBS ;)
dokłądnie żona i dziecko pojawia sie w 15 odcinku.Ale jak obejżysz odcinek to zobaczysz. .......... ............. .................... ........................... ... ........... ........
http://www.youtube.com/watch?v=fp7D9WPNL70&feature=related
To jest niezłe.Znalazłam to w necie.
A ja nie wiem czy chciałbym Barneya z dziewczyną. Robin i Barney pasuja do siebie ale wydaje mi sie, że kiedy
Barney się ustatkuje zabraknie genialnej postaci. Inna sprawa, że miłość Barneya i Robin może spowodować
fajny wątek jakim by była zazdrość Teda i kłótnia z NAJLEPSZYM PRZYJACIELEM :)
Wiadomo już, że Robin będzie matką dzieci Teda ale kurcze... widać, że tęsknią
do siebie. Ciekawe co CBS wymysli ;] ;] ;]
ja tam bym bardzo chciała żeby byli razem byłoby niesamowicie wie ktoś może kiedy znowu bedą emitować odcinki na cc?
Na forum CBS odnośnie HIMYM, wymyślili fajną i jakże ciekawą hipotezę że Barney i robin są już ze sobą razem od kilku odcinków ...
Jakby nie patrzeć to ma to sens po ich wypowiedziach w ostatnich epach, jak chociażby tekst barneya:
"Jestem zaszczycony,ale technicznie rzecz biorąc nie jestem gwiazdą
Ostatnim razem włożyłem maskę dla żartów."
Takich smaczków jest jeszcze więcej :]
No to już Ci wyjaśniam, chodzi mi dokładnie o sytuację z odcinka 4x18
gdzie Robin wspomniała że spała już z "gwiazdą" a ten miał dziwne upodobania seksualne :]
Wtedy Barney wypalił ten tekst, a ona odpowiedziała coś w stylu "to nie chodzi o Ciebie Barney"
Można więc wywnioskować że ich znajomość jest już na innym, wyższym poziomie ^^
Na forum CBS wpadli na taki pomysł bodajże po odcinku z gdzie cała paczka szukała "najlepszego hamburgera" i wymieniali różne sytuacje i nie domówienia, które mogły by świadczyć że barney i robin są już parą :]
Czyja wiem czy ten cytat może na to wskazywać.To porostu taki żart, wszyscy wiedza że się razem przespali więc mogą sobie pozwolić na takie teksty.Ja już nie pamiętam gdzie znalazłam filmik gdzie Barney na koniec mówi że (nie cytuje) jest porostu mężczyzną który kocha kobietę która nie kocha jego (coś takiego).I tak się zastanawiam,wiadomo że Barney kocha Robin,ciekawe czy ona jego też.Jakby nic na to nie wskazuje.
hm ... może żart może niekoniecznie ... jak mi się będzie chciało to napiszę wypisze wszystkie sytuacje które świadczą że są parą tzw. BAR :]
BTW, czy nie pasują do siebie http://www.youtube.com/watch?v=FkSGXW5Sp2Y
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6484724,HIMYM___fantastyczne_promo.htm l
ja tez mysle ze Barney i Robin beda ze soba, zrobi sie ciekawiej. Barney w zwiazku to nie lada wyzwanie;}. Duet Robin + Ted = nuda, mam nadzieje ze scenarzysta nie bedzie kontynuowal tego watku.
bardzo bym chciała zeby robin i barney byli razem:) mam nadzieje, ze barney poślubi robin w 7 sezonie:) tylko boje sie, ze rezyser jednak troche sobie z nas zakpi i barney ożeni sie z norą;/;/;/
Nie wiecie może, jak nazywa się odcinek, w którym właśnie Barney trafił do szpitala? Szukałam po opisach odcinków i niestety nie udało mi się znaleźć :(