PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208819
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Barney i Robin

ocenił(a) serial na 9

Właśnie skończyłam oglądać ósmy sezon i nie wiem, czy mi coś umknęło, czy Robin nie
powiedziała Barneyowi o tym, że nie może mieć dzieci?

użytkownik usunięty
martykazoo

Nie, nie powiedziała. No chyba, że ja też to przeoczyłam.

ocenił(a) serial na 8

Nie mamy pewności, że nie powiedziała mu o tym. Mogli tego nie pokazac po prostu tak jak nie pokazali pierwszego spotkania Barneya ze swoją przyrodnią siostra

martykazoo

też się nad tym zastanawiałam. w takim wypadku nie powinna brać ślubu.

ocenił(a) serial na 10
vilee

dlaczego uważasz , że nie powinni brać ślubu?

feliks35

tzn. powinni, ale on powinien wcześniej poznać prawdę

ocenił(a) serial na 9
martykazoo

No właśnie, a tak trzymam za nich kciuki! ;p
@feliks35 - bo to byłoby oszustwo.

ocenił(a) serial na 10
martykazoo

Wydaję mi się , że nawet jeśli Barney pozna prawdę to i tak wezmą ślub bo się kochają:)

martykazoo

Barney jakoś nie wygląda mi na takiego, co by się tym przejął ;) Zresztą, jak w końcu nie wezmą tego ślubu to to będzie porażka na całej linii.

ocenił(a) serial na 10
like_a_dream

Ślub wezmą na pewno , a co do sprawy z dziećmi to coś tam może być z tym wątkiem przed ślubem , ale Barney na pewno nie zostawi Robin:)

ocenił(a) serial na 10
feliks35

Skąd ta pewność? Ted wracał załamany z wesela kiedy poznał 'matkę', która grała w bandzie na basie. Można więc się domyślać, że wesele się nie odbyło. Ale tak naprawdę to nigdy nic z nimi nie wiadomo ;)

ocenił(a) serial na 10
Recznikowaty

Mam tą pewność , bo gdzieś czytałem , że scenarzyści czy tam reżyserzy przyznali , że ślub Robin i Barney'a się odbędzie. A co Teda to może być milion powodów dlaczego jest załamany. Może dopadł go smutek , bo wszyscy się ożenili , a On jeszcze nie

ocenił(a) serial na 10
feliks35

Jasne - i to jest piękne w cliffhangerach - ilu widzów, tyle domysłów. Wiadomość o ślubie Robin i Barney'a może być również celowym zabiegiem ze strony twórców serialu próbujących uśpić naszą czujność. Do sieci wyciekł domniemany opening sezonu dziewiątego, w którym to dzieci Teda wypominają mu(i to niezbyt grzecznie), że spędzili 8 lat na tej kanapie wysłuchując jego historii. Wątpię, aby było to autentyczne wprowadzenie do finałowego sezonu. Mydlą nam oczy i to dobrze, bo im więcej nam wmówią, tym większe będzie zaskoczenie autentycznym stanem rzeczy ; )

użytkownik usunięty
Recznikowaty

Przecież ten filmik z dziećmi to żart ze strony twórców przygotowany specjalnie na Comic-Con, żadne wprowadzenie do sezonu. Ślub Robin i Barneya się odbędzie, ale podczas wesela dojdzie do jakiejś katastrofy, było o tym wspominane w serialu. Wystarczy myśleć.

ocenił(a) serial na 9
Recznikowaty

Przecież w 8 sezonie widzieliśmy sceny z wesela, czyli ślub był na 100%.

ocenił(a) serial na 10
delh

Ślub to się odbył na pewno. Ale co z weselem :) ?

ocenił(a) serial na 9
Recznikowaty

Przecież napisałem, że były sceny z wesela

ocenił(a) serial na 10
delh

No niby tak. Zobaczymy. Coś tam się na tym weselu na pewno wydarzy.