PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208890
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Odcinek "Meatball sub".

Pod koniec widzimy, że Barney mści się i udaje swoją chorobę, a jego ostatnią prośbą jest to, by Marshall zjadł kanapkę.

Nie o tym jednak mowa - spojrzyjcie na ręce aktorów. Marshall i Lily zaobrączkowani, Ted także (co potwierdza, że scenarzyści zadbali o detale), Barney jako leżący na "łożu śmierci" jest usprawiedliwiony, jednak Robin nic na palcu nie ma.

Śmiałbym wysunąć tezę, że Robin za Barney'a nie wyjdzie, ba - być może Barney wycofa się ze ślubu z nieznaną nam osobą w ostatniej chwili?

Krasiu

Być może się wycofa, ale nawet jeśli nie ożeni się z Robin, nie znaczy to wcale, że nie będą razem. Stawiam jednak na to, że twórcy zwyczajnie nie pomyśleli o tym szczególe (albo uznali, że będzie to zbyt duża podpowiedź).

Krasiu

Kurde, skubany ,jak przyuważył obrączkę :) O ile u Teda widać ją wyraźnie to u Robin nie widać zbyt dokładnie, szczególnie jeżeli jest to nieduża obrączka. To po pierwsze. A po drugie : nie wiem jak jest w kulturze amerykańskiej(czy anglosaskiej) ale u nas nawet po ślubie małżonkowie nie zawsze cały czas noszą swoje obrączki, często nosi się je trochę, a potem wkłada do "kuferka z rodzinnymi skarbami" :) A po ostatnie (trzecie) to i Berney i Robin mają taki charakter że raczej nie chcieli by mieć "małżeńskiego GPSa" i chyba lepiej byłoby im w "wolnym związku" ,takim małżeństwie bez ślubu (a co za tym idzie bez obrączki) . W każdym razie ja cały czas im kibicuję :)

kubis8888

własnie w tych urywkach jest pokazane ze Barney nie wie czy dobrze robi biorac slub, a panna mloda chce porozmawiac z Tedem wiec moze jest nia Robin i tez ma watpliwosci. Moze dojda wspolnie do zdanie ze slub nie jest im potrzebny by byc razem :D

aniusiek91

a może żoną B będzie jedna z byłych dziewczyn Teda? to moźliwe.

hubert_wentland

Tyle w tym możliwości, co ślub Barney'a z Paris Hilton. ;d Z każdą dziewczyną przecież może, ale jeżeli chodzi o prawdopodobieństwo to takowe jest na razie tylko z Barney'em i Robin, lub ewentualnie Norą. ;)

kubis8888

Myślę, że ślub nie dojdzie do skutku. Ktoś się wycofa w ostatnim momencie, albo w ogóle ten ślub to jakieś party, gdzie każdy ma swoją rolę ;p.