Rozumiem, niektóre odcinki są śmieszne, ale niektóre są tak nudne, że szkoda gadać.
Ja oglądałem większość i uważam, że 7/10 to maksymalna ocena jaką można dać temu serialowi.
oglądałam wszystkie sezony i nie pamiętam ani jednego nudnego odcinka...
możesz podać dla przykładu jakiś odcinek który Cię aż tak zanudził???
Zgadzam się z Czarodziejką z Księżyca, i również nie mogę się doczekać nowego sezonu jak Pani Aniaaina :D
Pozdrawiam fanów.
Ocena to coś subiektywnego, więc nie rozumiem tego niezadowolenia. Ludziom się podoba, a to czy serial ma 7 czy 8/10 to już chyba nie tak istotna kwestia. Zobaczymy, czy ocena utrzyma się przy wystartowaniu nowego sezonu, na który czekam z niecierpliwością. :)
Faktycznie, odcinki "How i met your mother" nie trzymają w napięciu tak, jak np. przygody McGyver'a... :D
Czekam z niecierpliwością na nową śmiertelnie nudną serię ;-)
Nie chodzi mi o napięcie. Po prostu odcinki nie trzymają równego poziomu. Niektóre są zajebiste, ale każda kolejna seria daje więcej nudnych odcinków.
może Ted zaniża poziom razem ze swoimi beznadziejnymi dziewczynami ale wątki Barneya, Robin Lily i Marshalla są zawsze na dobrym poziomie ;) Osobiście uważam że to właśnie pierwsza seria była najnudniejsza ale to tylko moje zdanie ;)