PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208913
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Czy Barney wie, że Robin nie może mieć dzieci?

chyba nie... chociaz sadzac po ostatnim odcinku to kto wie:) w ostatnim odcinnku tez bylo mowione ze 20 latka to siostra jego a przeciez on wczesniej jej nie widzial...

kromka95

Czytałam gdzieś,żę w najbliższych odcinkach mają poruszyć sprawę niepłodności Robin, więc wychodzi na to,że Barney jeszcze nie wie. A co do jego siostry to ja zrozumiałam,że on ją widział wcześniej, bo Robin opowiadaja,że była zazdrosna o jej pierścionek.

mojaewciaa

nie nie wydaje mi sie:) w kazdym badz razie :) w tym serialu wszytsko jest mozliwe :)

mojaewciaa

Tak, tak było. Robin opowiadała, że dostała od Barneya pierścionek przekazywany z pokolenia na pokolenia i jego siostra z zazdrością na niego patrzyła. Tak więc Barney widział swoją siostrę wcześniej.

Canberrka

to mozliwe ze mogłam to przegapić :)

kromka95

a poza tym jak przyszła do mieszkania Barneya na " ślub" z Tedem i widać było,że ma chyba dobre stosunki z bratem

mojaewciaa

nie jestem pewny czy widzieli się "na żywo" ale napewno Barney widział siostrę na zdjęciu,gdy spotkał się z ojcem u McLarena i ten pokazywał mu zdjęcia całej rodziny. na pewno nie było pokazane w serialu że spotkali się osobiście. może ta kwestia też będzie poruszona w tym sezonie.

qbasynek

przeczytałeś wypowiedź Canberrki? nie wszystko musi być pokazane, o niektórych rzeczach po prostu mówią w innych scenach

qbasynek

Było wprost powiedziane, że już się widzieli. Zresztą to byłoby dziwne, gdyby w ciągu 2 lat ani razu nie widział własnej siostry, mieszkającej w tym samym mieście.