chyba nie... chociaz sadzac po ostatnim odcinku to kto wie:) w ostatnim odcinnku tez bylo mowione ze 20 latka to siostra jego a przeciez on wczesniej jej nie widzial...
Czytałam gdzieś,żę w najbliższych odcinkach mają poruszyć sprawę niepłodności Robin, więc wychodzi na to,że Barney jeszcze nie wie. A co do jego siostry to ja zrozumiałam,że on ją widział wcześniej, bo Robin opowiadaja,że była zazdrosna o jej pierścionek.
Tak, tak było. Robin opowiadała, że dostała od Barneya pierścionek przekazywany z pokolenia na pokolenia i jego siostra z zazdrością na niego patrzyła. Tak więc Barney widział swoją siostrę wcześniej.
a poza tym jak przyszła do mieszkania Barneya na " ślub" z Tedem i widać było,że ma chyba dobre stosunki z bratem
nie jestem pewny czy widzieli się "na żywo" ale napewno Barney widział siostrę na zdjęciu,gdy spotkał się z ojcem u McLarena i ten pokazywał mu zdjęcia całej rodziny. na pewno nie było pokazane w serialu że spotkali się osobiście. może ta kwestia też będzie poruszona w tym sezonie.
przeczytałeś wypowiedź Canberrki? nie wszystko musi być pokazane, o niektórych rzeczach po prostu mówią w innych scenach