PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208913
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Przeglądając różne strony dotyczące seriali natknęłam się na pewien artykuł (http://www.tvline.com/2012/01/how-i-met-your-mother-spinoff-finale-endgame/). Krótko mówiąc twórcy serialu opowiadają, jakie są "opcje" dalszych przygód grupki przyjaciół. Wymienili oni:
- Zmienienie nazwy na coś w stylu "What Happened After I Met Your Mother" i oczywiście przygody Teda i reszty po poznaniu matki;
- Zupełnie inną opcja jest tytuł "How i met your father" i opowieść matki jak poznała ojca. Mówią oni, że mogłaby ona pojawić się czasami w barze McLaren niezauważona. Cofnelibyśmy się wtedy do 2005 roku ;)
- Trzecią propozycją jest sezon, który opowiada o różnych nieopowiedzianych do tej pory przygodach od 2005 aż do poznania matki.

Którą propozycję uważacie za najlepszą ? A może wolelibyście by twórcy zakończyli serial na 8 sezonie ?

FreeTouch

Zakończyli. To takie ciągnięcie w nieskończoność. Szybki spadek formy i takie tam. Nie ma sensu coś takiego. Wszystko się kiedyś powinno skończyć.
Jeśli jednak MUSIAŁABYM wybierać w tych 3 opcjach to tylko "How i met your father". Zupełnie inny serial, z gościnnymi występami Teda, Marshalla, Robin, Lily i Barney'a. Może inna narracja... Tylko to byłoby ciekawe.

FreeTouch

Również uważam, że powinni zakończyć.
Pierwsza opcja nie podoba mi się bo to już byłoby wyłącznie nabijanie kasy, a nie wiadomo czy odcinki byłyby interesujące.
Druga opcja znowuż oznacza nowych aktorów w rolach głównych. Nie wiem jak inni, ale ja już się przywiązałem do tej paczki i każda inna byłaby według mnie gorsza (nawet jakby występowali gościnie to byłoby za mało). To tak samo co stało się ze "Scrubs"- ostatni sezon był praktycznie z nowymi postaciami i stał się niewypałem.
Trzecia opcja jest dość dziwna. To znaczy, że jedno niepowodzenie goniłoby następne? Takie wycinki z ich życia? Może byłoby ciekawe, ale to też już ie ten klimat co w oryginale.

FreeTouch

Jesli Burney dalej bedzie trzymał swoj dowcip a ja ze śmiechu bede dalej zwijać sie w konwulsjach to moze on trwać niczym " The Bold and the Beautiful"................. tyle!

FreeTouch

SpinOff byłby dobrym pomysłem...zupełnie osobny serial o tym, jak Matka poznała Teda.
Byłoby świetnie :) Ale wątpie, to strasznie ciężka robota, a widzów jak na lekarstwo.

so3

Co masz na myśli mówiąc 'widzów jak na lekarstwo'? O.o

hubert_wentland

By było. Tak zazwyczaj jest ze spin offami...Jak np <Joey,> <That '80s Show>czy <The Cleveland Show>....Jedynym chyba, który się przyjał to <Prywatna praktyka> czy <Melrose Place>. :)

so3

ach, tak, racja ;) pewnie anulowaliby po 10 odcinkach.

hubert_wentland

Dokładnie. Poza tym - dośc łatwo (z różnym skutkiem, raczej marnym zazwyczaj - niestety) jest zrobić Spinoff typu 90210 czy cos takiego, gdzie wszyscy bohaterowie są wymieniani i nie mają związku z bohaterami pierwowzoru. Tutaj, z tymi wszystkim restrospekcjami i tak dalej - masakra :) Ale na pewno byłoby to ciekawe.
Lubie patrzec na opowiadana historię z różnych stron.