Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211660
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Obejmę ten wątek odgórnym spoilerem.
Proste pytanie, które wątki w IX sezonie powinny być zakończone i w jaki sposób?

ocenił(a) serial na 9
polishserial

Jeżeli ma to być definitywnie ostatni sezon to wszystkie główne wątki powinny być zakończone:)
-Na pewno wątek Teda i matki jego dzieci.
-Ślub Barney'a i Robin, a także jakieś nieszczęśliwe zdarzenie w trakcie owego ślubu.
-Wyjazd do Włoch Lilly i Marshalla oraz nowa praca Marshalla.

Pewnie są jeszcze wątki mniejsze, mało ważne itp., ale niestety nie nie mam pamięci do tego.

ocenił(a) serial na 9
polishserial

mnie bardzo interesuje ta katastrofa podczas ślubu plus kiedy Robin dowie się o tym, że Ted zerwał dla niej z Victorią...w połączeniu z prezentem, który zamierza dać im na ślubie to może nieźle namieszać...
i jakoś po cichu liczę, że ślub Barneya i Robin nie dojdzie do skutku, są śmieszni osobno, razem dużo tracą

ocenił(a) serial na 9
liverpoolka

Jak może nie dojść do ślubu skoro widzieliśmy sceny z wesela?

ocenił(a) serial na 9
delh

a racja, zapomniałam o scenach z wesela, wypieram ze świadomości, że to się jednak stanie ;)

ocenił(a) serial na 8
liverpoolka

wesele na pewno się odbędzie, a Robin ostatecznie zerwie z Tedem (w przeciwnym wypadku ten nie dostrzegłby matki - bądźmy szczerzy, Ted przegapił masę okazji tylko dlatego, że wiecznie jęczał za Robin)

ocenił(a) serial na 8
liverpoolka

Zgadzam się z tą opinią w 100%, uwielbiam Robin i Barney'a osobno lub jako przyjaciół, ale nie jako parę.

Moją ulubioną dziewczyną Barneya była Nora.

ocenił(a) serial na 7
liverpoolka

Razem są okropni. Nie mogę na nich patrzeć. I chociaż to nierealne, dalej mam malutką nadzieję, że do ślubu nie dojdzie.

ocenił(a) serial na 8
polishserial

ANANAS! Męczy mnie to od kilku lat..

Thomasons

dokładnie! ostatnio ponownie oglądałam ten odcinek i denerwuje mnie ta niewiedza! :P

ocenił(a) serial na 10
Thomasons

Pewnie końca wątku z ananasem nigdy nie poznamy. Moim Robin i Barney są nadal fajnymi postaciami, ale będąc osobno były one lepsze.

ocenił(a) serial na 8
Thomasons

Taka ciekawostka z tym ananasem: w rosyjskiej wersji how i meta było coś takiego, że ten rosyjski Ted (będąc oczywiście pod wpływem alkoholu) wybiegł nago na scenę i miał przy sobie tylko ananasa (którym zakrywał sobie klejnoty) ;) Ciekawy jestem czy Amerykanie to wyjaśnią.

ocenił(a) serial na 10
Thomasons

na końcu odcinka narrator mówi "Aha, nigdy nie dowiedzieliśmy się skąd wziął się ananas, ale był pyszny " więc się nie dowiemy.

ocenił(a) serial na 8
staszkastara

My whole life is a lie. Miałem nadzieję, że jednak jakimś cudem to się wyjaśni. I tak będę oglądać 9 sezon, jak chyba my wszyscy :D

ocenił(a) serial na 8
Thomasons

Ted mówił w jakimś odcinku, że nigdy się nie dowiedzieli, skąd był ananas ;p

ocenił(a) serial na 9
polishserial

Oprócz tego co już zostało wymienione, mnie ciekawi jeszcze jak Barney zareaguje na to, że Robin nie może mieć dzieci (nie pamiętam żeby się dowiedział).

ocenił(a) serial na 9
polishserial

Mnie najbardziej ciekawi praca Barneya i co on odkładnie robi :D

ocenił(a) serial na 7
WitchHunter

o tak! mam nadzieję, że to wyjaśnią ;d

ocenił(a) serial na 4
WitchHunter

przecież to jest pokazane pare razy ... pracuje w radzie nadzorczej w banku

ocenił(a) serial na 7
polishserial

Została jeszcze sprawa walk Robin z bykami.

LeKsZiA357

A czy została zakończona sprawa z tym tykającym zegarem> bo dokladnie nie pamietam..
i z lisciami dla barney'a? :)

ocenił(a) serial na 7
nojaka

Liście jeszcze zostały, bodajże 2, ale nie jestem pewna :)
A o co chodzi z tym zegarem, bo jakoś nie kojarzę? Chodzi o to odliczanie do następnego liścia czy coś innego? Widziałam wszystkie odcinki, ale tego motywu jakoś chwilowo nie pamiętam.
Zawsze może być jeszcze więcej liści - przy Barney'u nigdy nic nie wiadomo :DD

ocenił(a) serial na 8
LeKsZiA357

O jakie liście chodzi, bo nie kojarzę zbytnio...

ocenił(a) serial na 8
Korrrba

http://www.youtube.com/watch?v=qi6gZVG-MJU nie pamiętam już od czego się zaczęło, jakiś zakład między Marshallem a Barneyem, w którym wygraną było bezkarne wymierzenie "liścia" przegranemu

ocenił(a) serial na 8
ja_tu_tylko_sprzatam

Aaaaahhhh te liście, oczywiście że pamiętam. Sorka, no z rana nie ogarniam ;D

ocenił(a) serial na 8
nojaka

Liście na pewno będą - też nie kojarzę czy jeden czy dwa, ale na na pewno jeden będzie na weselu i w ostatnim zupełnie odcinku (więc może to ten sam ;p)

ocenił(a) serial na 8
LeKsZiA357

jakie byki?

ocenił(a) serial na 8
tolerancja91

w którymś z odcinków ted mówi dzieciom coś w rodzaju, że robin udało się przeżyć wiele ciekawych historii, była w różnych miejscach na świecie, a nawet walczyła z bykami. ale to raczej nie zostanie pokazane w serialu, to było tylko takie zaakcentowanie, że robin będzie miała życie takie, jakie sobie wymarzyła (pełne przygód, ciekawych ludzi, sukcesów zawodowych).

ocenił(a) serial na 7
ja_tu_tylko_sprzatam

Nie mam pewności czy to pokażą, ale Ted powiedział: ,,... Walczyła nawet z bykami. To zabawna historia, dojdziemy do tego" może jeszcze to zobaczymy :))

ocenił(a) serial na 7
polishserial

A jak dla mnie Robin i Barney musza żyć długo i szczęśliwie :D To moja ulubiona para i dzięki ich związkowi przebrnęłam przez kilka sezonów w 4 dni :D Nie wyobrażam sobie, żeby coś mogło im pójść nie tak :P

ocenił(a) serial na 8
polishserial

niech mi ktoś przypomni o co chodziło z kozą, bo bardzo mnie ten wątek rozśmieszył ;p i czy został ostatecznie zakończony (bo pamiętam, że przewijał się przez kilka odcinków w różnych sezonach)

ok, już sama poszukałam :) gdyby ktoś chciał sobie jednak przypomnieć: http://how-i-met-your-mother.wikia.com/wiki/The_Goat

ocenił(a) serial na 10
polishserial

Był jeszcze taki schemat, dawno dawno, że Robin poderwał w sklepie z butami (tam Ted kupił swoje pamiętne kowbojki) jakiś facet. Ted na końcu powiedział, że jeszcze zaś potem facet był z Robin. Tutaj jej ślub się szykuje, a gościa ani widu ani słuchu.

ocenił(a) serial na 8
kliva

gdzieś tam już pisano, że pomysł nie wypalił, bo aktor grający tego pana dostał inną propozycję pracy. zamiast tego wątku wymyślono kevina albo tego ostatniego łebka, z którym robin była na początku 8 sezonu (już teraz nie wiem)

kliva

Przecież był, pojawił się na początku 8 sezonu - Nick.

ocenił(a) serial na 8
Negacja

ano wlasnie, nick! a to byl jednak ten sam facet, co kupowal buty? jakos tak zarejestrowalam, ze to byl ktos inny wtedy, no ale byc moze :)