PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

T, M, L poznali sie na studiach ale nie moge sobie przypominec czy był odcinek w ktorym przedstawione zostały okoliczności poznania sie tej trojki z Barneyem. Bede wdzieczny za odpowiedz

peter990

Barney i Ted poznali sie w barze, a dokladniej w meskiej toalecie gdzie Barney wyprobowal na Mosbym nowa "pickup line". A pozniej to juz poszlo;) Byl to odcinek 5 z 3 serii.

Denebi

Do dziś zastanawiam się gdzie Ted nauczył się języka migowego. Jestem w połowie 3 sezonu i użył go dwukrotnie :)

peter990

Jest nawet cały odcinek w których Ted wspomina jak poznał pozostałych i jak Barney się poznał z resztą (tytul to coś w stylu "How I met everyone". Poza tym spotkanie Teda i Barney'a pojawia się chyba jeszcze w dwóch czy trzech innych odcinkach we fragmentach, ale najlepiej jest to pokazane właśnie we wspomnianym epizodzie.

peter990

"Ted, I am gonna teach you how to live":p

peter990

Ted poznał Marshalla i Lily z Barneyem w MacLarenie. Na początku spotkali się tylko panowie i siedząc przy stoliku Barney szydził ze związku Marshalla i chyba mówił coś o Lily obraźliwego, coś typu że pewnie nie jest gorąca i zachęcał go do podrywu. Potem przy barze zobaczył super laskę, którą zaczął chłopakom wychwalać i spróbował do niej podbić, a okazała się nią Lily. Tak się poznali, ale nie pamiętam, który to sezon i odcinek, bo przypadkiem na niego trafiłam jak skakałam po kanałach i dawno tego serialu nie oglądałam. :)