ogólnie cały serial jest świetny i wszystkie odcinki dobre choć nie widziałem jeszcze wszystkich :] jednym z ulubionych jak na razie odcinków jest 1x10 -The Pineapple Incident.
hehe nie ma co jeden z najlepszych seriali komediowych ;) mój ulubiony odcinek to ten w którym pokazują jak Barney stał taki "zły" i zaczął Suit Up! xD
racja jeden z wyróżniających się odcinków, mi podoba się też Crazy eyes z drugiej serii, jak naśmiewają się z Barneya ( Swarley ;])
jak przeczytałem tytuł ulubiony odcinek to na myśl przyszedł mi właśnie 'The Pineapple Incident' :)
"wolny od rzygów od 93" :D
Moje ulubione to:
3. The Pineapple Incident (1*10)
2. World's Greatest Couple (2*5)
1. Come On (1*22)
dla mnie zdecydowanei najlepszy jest 5 odcinek 1 serii, w clubie, jak nikt nikogo nie rozumie, akcja przy barze ile kosztuje drink etc:)
Jest dużo rewelacyjnych odcinków, ale moja pierwsza piątka wygląda tak:
1. The Playbook (5x08)
2. The Pineapple Incident (1x10)
3. The Leap (4x24)
4. Slap Bet (2x09)
5. Girls Vs. Suits (5x12)
Zdecydowanie pewnie nie wybiorę ulubionych, bo po prostu są gdzieś w odmętach mojej głowy, ale te przesmieszne, które w tej chwili przychodzą mi na myśl:
1. Kiedy Barney obciął kitkę i zaczął chodzic w garniturach
2. odcinek kiedy robili wszystko, żeby nie dowiedziec się, kto wygrał super bowl
3. "Blitzzzzzzzzzzz"
4. odcinek, w którym Marshall robił filmiki o imprezie z goudą i winem oraz o śmierci kota mamy Lily
5. odcinek, w którym Barney wychodzi pięknie na każdym zdjęciu : )
Jejku, dużo by tu wymieniać ;d Ale takie, które mi zapadły w pamięć :
1. Ten z ananasem
2. Slap bet
3. jak Barney uczył Randy'ego podrywać dziewczyny
4. z clubem
5. playbook
6. z małą świnką ;*
No ciężko wymienić jeden ale te najlepsze to :
1x19 Mary the Paralegal
2x04 Ted Mosby - Architect
2x14 Monday Night Football
3x08 Spoiler Alert ( Świetny motyw z przeszkadzającymi wadami dopiero gdy ktoś zwróci ci na to uwagę)
4x12 Benefits ( Ted i Robin sypiają ze sobą by się nie kłócić i Barney nie mogący sobie z tym poradzić)
5x01 Definitons ( Zwłaszcza zachowania Lilly i Marshalla przez cały odcinek, i końcówka gdy Marshall sam urządza ,,Tuxedo night' )
5x08 Playbook ( To już klasyka )
5x23 Wedding Bride ( O filmie na podstawie związku Teda i Stelli)
6x03 Unfinished ( Ted wracający do projektu budynku , "Barney puting moves on Ted " )
6x05 Architect of Destruction ( Pierwsze spotkanie z Zoey i piękny tekst 'Who's the girl ?')
6x16 Desperate Day ( Piękna tradycja z predatorem na walentynki.)
No to takie absolutne perełki i często odświeżam sobie te odcinki bo są jak dla mnie perfekcyjne.