Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211660
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

To już pewne. Po oglądnięciu odcinka 20 sezonu 7 można do tego dość łatwo dojść. Gdy jest pokazany rok 2015, to Ted jest już z dzieckiem. W dodatku ma pierścionek zaręczynowy na palcu. Czyli 2 lata do dziecka. Co daje nam też 2 sezony. Czyli żonę Teda poznamy w sezonie 9 lub pod koniec 8. Co daje nam ostatni sezon na dziecko i koniec serialu. Według mnie oglądalność spadnie jeśli już pokażą matkę. Może i to wróżenie z fusów, ale... chce się ktoś założyć, że serial się skończy na 10 sezonach? ;)

użytkownik usunięty
Damianekkk

Ależ pier** farmazony. Kontrakty są do końca sezonu ósmego i na tą chwilę tylko to jest pewne.

ocenił(a) serial na 5

boszszsz kto by to oglądał jeszcze przez 3lata? Ja wymiękłam na tym sezonie. Serial tak odszedł od swego dawnego klimatu że się odechciewa.

ocenił(a) serial na 7
Damianekkk

Tylko!? człowieku ostatnie sezonu są coraz gorsze. Niech to się jak najszybciej kończy pozostawiając po sobie dobre wrażenie. Jakby mieli na siłę nakręcić 3 kolejne sezony ten serial skończyłby z oceną 1

criginold

niech nakręcą jeszcze jeden i niech będzie wreszcie koniec, bo nie widzę jeszcze 3 sezonów ;/