http://www.youtube.com/watch?v=rgkz1Z3mTA0&feature=sh_e_top&list=SL
0:15 kobieta w białej sukni i welonie. Stoi tyłem. Jeśli Barney jest mężem to ona jest jego żoną. Po trailerze wiadomo że nie jest to Robin a do Nory jest niepodobna. Mi to wygląda na jakiś eksperyment Stinsona;). Jedno jet pewne - od razu nie dowiemy się tego czego byśmy chcieli;)
Mylisz śluby. Ted pozna matkę na ślubie Barneya. Te zdjęcia są najprawdopodobniej ze ślubu tego kumpla Teda Punchego. Zauważ że Ted ma tą odblaskowo pomaranczową kamizelkę. Nie zwykły garnitur tak jak było już pokazane na poczatku i końcu 6 sezonu
Nawet napisane jest: most valuable couple (mvp) Punchy & Kelly
Może trochę nie w temacie, ale chciałabym się Was spytać o oglądanie HIMYM. Gdzie go ogladacie, sciagacie odcinki, moze on line? i gdzie ogladacie premiery? Bylabym bardzo wdzieczna za odp :) Bo chcialabym być w miare mozliwosci na biezaca a mnie ogladanie on line jest niestety baardzo niekomfortowe
Ja ściągam. Odcinki są dostępne już następnego dnia po transmisji, a napisy zazwyczaj 2 dni po.
Na wielu forach są tematy poświęcone serialom, tam też ludzie wrzucają linki do odcinków. Napisy z kolei ściągniesz poprzez program NapiProjekt :) W razie czego pisz na PW.
Robin nie może być żoną Teda, kiedy opowiada o niej swoim dzieciom określa ja jako "ciocię".