PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208842
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

http://www.youtube.com/watch?v=rgkz1Z3mTA0&feature=sh_e_top&list=SL

grinshnak

0:15 kobieta w białej sukni i welonie. Stoi tyłem. Jeśli Barney jest mężem to ona jest jego żoną. Po trailerze wiadomo że nie jest to Robin a do Nory jest niepodobna. Mi to wygląda na jakiś eksperyment Stinsona;). Jedno jet pewne - od razu nie dowiemy się tego czego byśmy chcieli;)

ocenił(a) serial na 9
ComeOn

Mylisz śluby. Ted pozna matkę na ślubie Barneya. Te zdjęcia są najprawdopodobniej ze ślubu tego kumpla Teda Punchego. Zauważ że Ted ma tą odblaskowo pomaranczową kamizelkę. Nie zwykły garnitur tak jak było już pokazane na poczatku i końcu 6 sezonu
Nawet napisane jest: most valuable couple (mvp) Punchy & Kelly

ComeOn

to nie jest ślub Barneya, raczej nie podrywałby innej dziewczyny gdyby miał żonę

ocenił(a) serial na 8
grinshnak

http://www.youtube.com/watch?v=EFqVKjPcjzA ten jest dłuższy ;)

Psia_Jucha

Może trochę nie w temacie, ale chciałabym się Was spytać o oglądanie HIMYM. Gdzie go ogladacie, sciagacie odcinki, moze on line? i gdzie ogladacie premiery? Bylabym bardzo wdzieczna za odp :) Bo chcialabym być w miare mozliwosci na biezaca a mnie ogladanie on line jest niestety baardzo niekomfortowe

ocenił(a) serial na 10
Salad

Ja ściągam. Odcinki są dostępne już następnego dnia po transmisji, a napisy zazwyczaj 2 dni po.

DJ_Tiestoo

A mogłbyś mi powiedzieć skąd ściągasz te odcinki i napisy? :)

ocenił(a) serial na 10
Salad

Na wielu forach są tematy poświęcone serialom, tam też ludzie wrzucają linki do odcinków. Napisy z kolei ściągniesz poprzez program NapiProjekt :) W razie czego pisz na PW.

grinshnak

Ale mi zrobili prezent, premiera w moje urodziny oj tak :)

użytkownik usunięty
grinshnak

No ciekawe kto jest jego żoną oby nie Robin a może kto wie może i macie racje.

ocenił(a) serial na 7

Robin nie może być żoną Teda, kiedy opowiada o niej swoim dzieciom określa ja jako "ciocię".

na pewno żona Barneya będzie Robin

ocenił(a) serial na 5
ania94

to oczywiste :D
tylko jak do tego jutra wytrzymać :P

ocenił(a) serial na 9
ania94

Czyli już wiemy że pod koniec sezonu Ted wejdzie do pokoju gdzie będzie panna młoda i wtedy poznamy żonę Barneya. Póki co zważywszy na to że Nora nie zna się za dobrze z Tedem, jakoś wątpię żeby akurat go wzywała żeby się wygadać