Pazura by się nadał, ale jakby ten serial w polskiej wersji powstał, to na pewno byłby w nim Adamczyk, Szyc, czy Karolak,
Na 100% daliby taką obsadę. Do tego pewnie Foremniak czy inną Różdżkę. Nie popieram w ogóle pomysłu tworzenia polskiej wersjit ego serialu ale co jak co Pazura idealnie mi pasuje do roli Stinsona i już sobie wyobraziłem jak wykrzykuje "Wyzwanie przyjęte!" :P
nikogo... niech zostawią ten serial w spokoju... z resztą mam to w dupie, bo praktycznie nie oglądam TV, a jak już to głównie jakiś sport, CC, a wszelkie TWM-y i inne Polsatowskie gówno omijam z daleka.
Kiedyś wymyśliłem podobny temat na forum serialu "Co ludzie powiedzą?" i niektóre komentarze przekonały mnie, że niektóre sitcomy nie powinny mieć swoich polskich odpowiedników. Dlatego mam nadzieję, że któraś z naszych telewizji nie zdobędzie licencji na ten serial. Ale niestety może takie coś powstać, gdyż z tego co się orientuję tylko "Ranczo", "Świat wg Kiepskich" i "Rodzinka.pl" są jeszcze nadawane jeśli chodzi o seriale typowo komediowe.