Nie wiem czy mam jakieś urojenia psychiczne, czy naprawdę tak było, ale wydaje mi się,że był kiedyś odcinek, w którym Barney mówi, że nie potrafi prowadzić samochodu i nie ma prawa jazdy, co jest dziwne, bo wiele razy był pokazywany za kierownicą ( np. kiedy chciał uniknąć mandatu, albo poderwać laski na taksówkarza). Błąd scenarzystów czy mój ??
:)
z tego co wiem to było gdzieś w 2 sezonie, kiedy on nie umiał jeździć. Ted próbował go nauczyć, więc może się udało :)
aha czyli było coś takiego ;) to dobrze, już myślałam, że sama wymyślam odcinki, których nie było ;)
ale to w sumie i tak trochę dziwne, bo z tego co pamiętam ni szło mu dobrze...
Wcale nie takie dziwne, znam kilka osób jeżdżących służbowym samochodami, miały spore trudności z nauką jazdy i dopiero pod naciskiem pracodawcy zrobiły w końcu prawo jazdy, a teraz jeżdżą bez problemu.
Nie wiem, może... bo mnie np. samochody trochę przerażają ;) Nie widzę siebie prowadzącej cokolwiek na ulicy, nawet hulajnogę, to mogłoby się źle skończyć dla otoczenia ;)
Był, był taki odcinek co Ted uczył go jeździć na parkingu, mega zabawny. :) To było jakoś na początku pierwszy może drugi sezon. :)
Było to dokładnie w odcinku 2x17 'Arrivederci, Fiero'. Niedawno oglądałem więc jestem na świeżo :)