PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Nie wiem czy mam jakieś urojenia psychiczne, czy naprawdę tak było, ale wydaje mi się,że był kiedyś odcinek, w którym Barney mówi, że nie potrafi prowadzić samochodu i nie ma prawa jazdy, co jest dziwne, bo wiele razy był pokazywany za kierownicą ( np. kiedy chciał uniknąć mandatu, albo poderwać laski na taksówkarza). Błąd scenarzystów czy mój ??
:)

adzia225

z tego co wiem to było gdzieś w 2 sezonie, kiedy on nie umiał jeździć. Ted próbował go nauczyć, więc może się udało :)

pauli2222

aha czyli było coś takiego ;) to dobrze, już myślałam, że sama wymyślam odcinki, których nie było ;)

ale to w sumie i tak trochę dziwne, bo z tego co pamiętam ni szło mu dobrze...

adzia225

Wcale nie takie dziwne, znam kilka osób jeżdżących służbowym samochodami, miały spore trudności z nauką jazdy i dopiero pod naciskiem pracodawcy zrobiły w końcu prawo jazdy, a teraz jeżdżą bez problemu.

Melomanka

Nie wiem, może... bo mnie np. samochody trochę przerażają ;) Nie widzę siebie prowadzącej cokolwiek na ulicy, nawet hulajnogę, to mogłoby się źle skończyć dla otoczenia ;)

adzia225

Był, był taki odcinek co Ted uczył go jeździć na parkingu, mega zabawny. :) To było jakoś na początku pierwszy może drugi sezon. :)

adzia225

Było to dokładnie w odcinku 2x17 'Arrivederci, Fiero'. Niedawno oglądałem więc jestem na świeżo :)

Znakomajkowity

Dzięki ;)

adzia225

Warto wspomnieć iż ten fragment w 2x17 dział się w przeszłości. W czasie pokazanych w serialu mógł już się przemóc i zrobić prawko.