PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Oglądałam właśnie 10 odcinek 5 serii. Jest tam pokazane jak Ted prowadzi zajęcia a jego przyjaciele pilnują Maggie. No i na tych zajęciach pokazane są twarze wszystkich studentów poza jedna osobą. Jest nią brunetka w czapce z daszkiem (ta czapka zasłania jej twarz). To jest pewno matka bo inaczej czemu by nie pokazywali jej twarzy. No i to jest tez wskazówka dla nas że to ona, bo gdyby to nie była ona to po co zasłaniali by jej twarz. I wszystko się zgadza, bo przecież wiemy, że matka chodziła na zajęcia Teda i że jest/była brunetką.
Co o tym myślicie?

sybilla_filmweb

Ja tam jej twarz widzę. Poza tym Matka chodziła na zajęcia z ekonomii, a nie z architektury.

sybilla_filmweb

matką będzie blondynka

zadi

Skąd wiesz? A poza tym, Ted powiedział kiedyś "gdyby Stella była waszą matką, wyglądalibyście trochę inaczej" i były pokazane dzieci z blond włosami. Dlatego sądzę, że tytułowa matka najprawdopodobniej jest brunetką lub szatynką. Oczywiście niekoniecznie, bo np. mój tata ma czarne włosy (a raczej miał, bo teraz ma siwe), a ja, moja siostra i mój brat jesteśmy blond, po mamie. Ale wydaje mi się, że skoro tak to ukazali w HIMYM, to coś musi znaczyć.

Poza tym pokazywali kiedyś jej foty z ciemnymi włosami.

sybilla_filmweb

Masz na myśli tę kobietę z pierwszego sezonu, z Love Solutions? Nie wiadomo, bo Ted ostatecznie się z nią nie spotkał, ale bardzo możliwe, że to późniejsza wybranka Teda, bo ile może być jego ideałów w Nowym Jorku : )? Ona właśnie grała na basie, chciała mieć dwójkę dzieci - chłopca i dziewczynkę i ogólnie spełniała wszystkie kryteria Teda, które czyniłyby z niej jego wymarzoną kobietę, zupełnie jak tytułowa matka, dlatego sądzę, że być może jest to właśnie ona.