Taki temat do dyskusji kto może być matką ;) Uwaga Spiler:
Jak wiemy Matka, a i przyszła żona Teda ma ieć ten żółty parasol. W 3 sezonie dowiedzieliśmy się, że była ona na przyjęciu z okazji dnia Świętego Patryka. Spotkał tma dziewczyne,jednka jeśli się nie myle,była ona mężatką? Btw, na jednym anglojęzycznmy forum wyczytałem, że w kolejce do klubu była dziewczyna z taką parasolką, ba, nawet brunetka ;)
Niektózy fani marzą o powrocie VIctorii, ale ten pomysł mi się nie podoba jakoś... już wolałem Stellę.
nie, no Ashley czy Abie, czy jak tam jej było, na pewno nie!! no dajcie spokój!! taka nawiedzona dziewczyna!! hell no!!
Najlepsza była ta psycholka co ją Ted poznał przez grę internetową haha :) miałam z niej totalną polewkę ;) yhh hmmmm kto moze byc zona Teda ...a moze Stella? bo ta jego córka wsumie podobna jest do Stelli ... tylko ,że ona już miała dziecko to chyba niet... a może to będzie ta dziewczyna DYNIA z Halloween co na nią co roku na przyjęciu szukał ;> hehe a moze moze ...
Ze Stellą tworzą idealną parę. Z Robin jeszcze lepszą i szkoda, że ona nią nie będzie :/
yyych a ja na Stellę mam totalną alergię (w Scrubs też nie lubię postaci granej przez tę aktorkę), nie mogłam się doczekać ich rozstania.
Fakt bo w sumie to zawsze coś do siebie czuli ... no ale trudno :) Moze to lepiej że być może będzie z Barneyem ...
wg mnie Robin z Barney'em bardziej do siebie pasują... mają podobny styl bycia i podejście do życia :D poza tym widzieliście jak Barney patrzył na nią, jak leżał w szpitalu po tym, jak autobus go walnął... widać, że trochę mu się klepki poprzestawiały i zrozumiał kto jest dla niego :)
co do Stelli to Ted opowiadając dzieciom, nie mówiłby, że Stella to, Stella tamto, gdyby to była ich matka... przynajmniej tak mi się wydaje...
z jednej str chciałabym wiedzieć kto jest matką dzieci Teda, ale z drugiej naprawdę sympatyczny jest ten serial i mogłabym oglądać go i oglądać, czekając na meritum :D