Matkę poznamy w sezonie 8 :) (tak przynajmniej zapowiedział twórca serialu) i na tym prawdopodobnie bedzie koniec, chyba ze telewizja CBS zamowi sezon numer 9 i poznamy w nim dalsze losy Teda i Matki
gdzieś widziałem wywiad z odtwórcą roli Teda i powiedział on, że poza sezonem 7 będą jeszcze 2 kolejne.
wersji i spekulacji na ten temat jest i zapewne bedzie jeszcze wiele. Pozyjemy, zobaczymy :)
Ja jakoś nie czekam na poznanie matki, dobrze mi się ogląda ten serial i szkoda byłoby żeby się już skończył.
Pokazane było ze 3 lata pozniej Ted juz ma corke, wezmy na to ze miala juz ze 2-3 miechy do tego czas ciazy to 1 rok, powiedzmy ze zanim sie zdecydowal na dziecko itd itd to minal z rok, czyli poznamy ja w finale 8 sezonu ktory swoja droga wypadnie na maj-czerwiec 2013, a ze w serialu czas jest taki sam, Robin wypali wtedy swojego ostatniego papierosa (5x11) czyli stanie sie cos waznego, mozliwe nawet ze chodzi o slub z Barneyem (ktory ma niby pojsc zle, tak mowil Ted). Btw duzo ludzi mowi ze ten slub wydarzyl sie niedlugo po tym jak Barney oswiadczyl sie Quinn tylko poprostu nie pokazali co bylo dalej, otoz nieprawda, nie wiemy kiedy dokladnie wydarzyl sie ten slub (a little ways down the road...), ale jak juz powiedzialem stawiam na czerwiec 2013 :p Dziekuje za uwage
To ma sens. Myślę, że któreś z nich opamięta się i ucieknie sprzed ołtarza, i do ślubu nie dojdzie.
możliwe jest też, że ślub faktycznie będzie niedługo, a jak mówił Ted "była to totalna porażka" i Robin&Barney znowu się rozejdą. Nie chciałabym, żeby tak było ale to też prawdopodobne :D
Niby serial ma mieć 9 sezonów, i chyba w zupełności starczy. Poza tym, wiele ludzi już doszło do tego kim jest matka, ale nie chcę oczywiście spoilerować.
Jeżeli we wrześniu ma być premiera 8 sezonu(jedyny powód dla którego czekam na ten miesiąc), to raczej pierwsze odcinki powinni już mieć nakręcone
Matka jeszcze nie wystąpiła w serialu, więc nie mogli dojść do tego. Wiadomo o niej kilka faktów, ale jeszcze ponoć nawet nie wybrano aktorki do zagrania jej, więc nie masz na dojście kim ona jest.
Tak się składa, że podano już wystarczająco dużo informacji o matce, aby domyślić się kim jest. To nie moja teoria, widziałam to gdziej indziej, ale autor podaje dobre argumenty.
To był jakiś filmik na YT, nie mogę go teraz znaleźć. Ale mogę streścić.
Teoria jest taka, że matką jest Carly - przyrodnia siostra Barney'a (córka jego ojca). Mówił, że studiuje na uniwersytecie (więc mogła być w tej klasie którą Ted pomylił gdy zaczynał tam pracę). No i Ted pozna matkę na ślubie Barney'a, więc to normalne, że byłaby tam jego siostra.
Nie pamiętam więcej, bo nie mogę znaleźć tego filmiku. Ale powtarzam, to nie moja teoria, więc nie wyżywajcie się na mnie. Ale myślę, że to dość solidna teoria.
Tamtem filmik był dość długi, i chyba został usunięty. Ale mam krótszą wersję (zresztą jest ich pełno na YT) - watch?v=B1HEvWJy_nY&feature=related
To bardzo fajna i solidna teoria, też mi się podoba. Osobiście myślę, że słynna "bump girl" z imprezy Św. Patryka to właśnie Carly. Więc można powiedzieć, że matka została obsadzona. Chyba nie będą mieli problamu ściągnąć tą samą aktorkę.
zobaczymy ;) mam tylko nadzieję, że matką nie okaże się Victoria bo to byłaby kompletna porażka....
Ale Ted powiedział (chyba zaraz po tym jak poznał Victorię) że nie jest ona matką. Więc nie wiem po co ciągle ją przywracają. Też mam jej dość.
PS. Oto co ktoś napisał w komentarzu pod jednym filmikiem na YT:
"Keep in mind that the "Mother" is Cindy's roommate who plays bass guitar in a band.
There's always the possibility that Ted's future wife turns out to be the bass player in the band that Barney hires for his wedding. We know they meet at Barney's wedding."
Na to bym nie wpadła 0__0
ja myślę, że to może być jakaś aktorka, która była wcześniej pokazana w jakimś odcinku lub w kilku odcinkach, żeby ludzie sobie pomyśleli "o boże nigdy bym na to nie wpadł"