Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211660
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

jak myślicie duże są szanse że szybko poznamy matkę?

ocenił(a) serial na 8
kikon321

Matkę poznamy w sezonie 8 :) (tak przynajmniej zapowiedział twórca serialu) i na tym prawdopodobnie bedzie koniec, chyba ze telewizja CBS zamowi sezon numer 9 i poznamy w nim dalsze losy Teda i Matki

jacek_04

gdzieś widziałem wywiad z odtwórcą roli Teda i powiedział on, że poza sezonem 7 będą jeszcze 2 kolejne.

ocenił(a) serial na 8
Goofy512

wersji i spekulacji na ten temat jest i zapewne bedzie jeszcze wiele. Pozyjemy, zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 8
kikon321

wydaje mi sie ze juz ja poznalismy w ostatnim odcinku

ocenił(a) serial na 10
kikon321

Ja jakoś nie czekam na poznanie matki, dobrze mi się ogląda ten serial i szkoda byłoby żeby się już skończył.

ocenił(a) serial na 10
laser1993

Pokazane było ze 3 lata pozniej Ted juz ma corke, wezmy na to ze miala juz ze 2-3 miechy do tego czas ciazy to 1 rok, powiedzmy ze zanim sie zdecydowal na dziecko itd itd to minal z rok, czyli poznamy ja w finale 8 sezonu ktory swoja droga wypadnie na maj-czerwiec 2013, a ze w serialu czas jest taki sam, Robin wypali wtedy swojego ostatniego papierosa (5x11) czyli stanie sie cos waznego, mozliwe nawet ze chodzi o slub z Barneyem (ktory ma niby pojsc zle, tak mowil Ted). Btw duzo ludzi mowi ze ten slub wydarzyl sie niedlugo po tym jak Barney oswiadczyl sie Quinn tylko poprostu nie pokazali co bylo dalej, otoz nieprawda, nie wiemy kiedy dokladnie wydarzyl sie ten slub (a little ways down the road...), ale jak juz powiedzialem stawiam na czerwiec 2013 :p Dziekuje za uwage

użytkownik usunięty
kitiko

To ma sens. Myślę, że któreś z nich opamięta się i ucieknie sprzed ołtarza, i do ślubu nie dojdzie.

ocenił(a) serial na 7
kitiko

możliwe jest też, że ślub faktycznie będzie niedługo, a jak mówił Ted "była to totalna porażka" i Robin&Barney znowu się rozejdą. Nie chciałabym, żeby tak było ale to też prawdopodobne :D

użytkownik usunięty
kikon321

Niby serial ma mieć 9 sezonów, i chyba w zupełności starczy. Poza tym, wiele ludzi już doszło do tego kim jest matka, ale nie chcę oczywiście spoilerować.

ocenił(a) serial na 7

Wydaje mi sie, ze to domysly, nie spoilery.
Kreca w ogole juz ten 8 sezon?

bohemianbunny

Jeżeli we wrześniu ma być premiera 8 sezonu(jedyny powód dla którego czekam na ten miesiąc), to raczej pierwsze odcinki powinni już mieć nakręcone

ocenił(a) serial na 8

Matka jeszcze nie wystąpiła w serialu, więc nie mogli dojść do tego. Wiadomo o niej kilka faktów, ale jeszcze ponoć nawet nie wybrano aktorki do zagrania jej, więc nie masz na dojście kim ona jest.

użytkownik usunięty
mrmn

Tak się składa, że podano już wystarczająco dużo informacji o matce, aby domyślić się kim jest. To nie moja teoria, widziałam to gdziej indziej, ale autor podaje dobre argumenty.

ocenił(a) serial na 8

a możesz podać źródło tej argumentacji ? :]

użytkownik usunięty
Kelia

To był jakiś filmik na YT, nie mogę go teraz znaleźć. Ale mogę streścić.
Teoria jest taka, że matką jest Carly - przyrodnia siostra Barney'a (córka jego ojca). Mówił, że studiuje na uniwersytecie (więc mogła być w tej klasie którą Ted pomylił gdy zaczynał tam pracę). No i Ted pozna matkę na ślubie Barney'a, więc to normalne, że byłaby tam jego siostra.
Nie pamiętam więcej, bo nie mogę znaleźć tego filmiku. Ale powtarzam, to nie moja teoria, więc nie wyżywajcie się na mnie. Ale myślę, że to dość solidna teoria.

ocenił(a) serial na 8

podoba mi się ta teoria ;] dzięki za jej streszczenie ;)

użytkownik usunięty
Kelia

Tamtem filmik był dość długi, i chyba został usunięty. Ale mam krótszą wersję (zresztą jest ich pełno na YT) - watch?v=B1HEvWJy_nY&feature=related
To bardzo fajna i solidna teoria, też mi się podoba. Osobiście myślę, że słynna "bump girl" z imprezy Św. Patryka to właśnie Carly. Więc można powiedzieć, że matka została obsadzona. Chyba nie będą mieli problamu ściągnąć tą samą aktorkę.

ocenił(a) serial na 8

zobaczymy ;) mam tylko nadzieję, że matką nie okaże się Victoria bo to byłaby kompletna porażka....

użytkownik usunięty
Kelia

Ale Ted powiedział (chyba zaraz po tym jak poznał Victorię) że nie jest ona matką. Więc nie wiem po co ciągle ją przywracają. Też mam jej dość.

PS. Oto co ktoś napisał w komentarzu pod jednym filmikiem na YT:
"Keep in mind that the "Mother" is Cindy's roommate who plays bass guitar in a band.
There's always the possibility that Ted's future wife turns out to be the bass player in the band that Barney hires for his wedding. We know they meet at Barney's wedding."

Na to bym nie wpadła 0__0

ocenił(a) serial na 8

dobre ! ;D ale i tak pewnie wymyślą coś na co nikt nie wpadnie ;)

Kelia

ja myślę, że to może być jakaś aktorka, która była wcześniej pokazana w jakimś odcinku lub w kilku odcinkach, żeby ludzie sobie pomyśleli "o boże nigdy bym na to nie wpadł"

ocenił(a) serial na 8
BlueLips

Też o tym myślałem. Cóż, teorii jest dużo. Sami producenci mówią, ze jeszcze nie poznaliśmy Matki, zaś teoria z siostrą Barneya jest całkiem dobra, ale na tą chwilę nie da się w żaden sposób nic udowodnić Pozostaje czekać na następny sezon :)