PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208902
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Naszły mnie refleksje po obejrzeniu ostatniego odcinka "The Time Travellers"... Scena, w której Ted "rozmawia" ze swoją przyszłą żoną stojąc na progu jej mieszkania
faktycznie jest wzruszająca, i (tak myślę) daje pewne wskazówki co do tego, co w przyszłości stanie się z jego żoną. Inna rzecz, że twórcy serialu już tyle razy nas zwodzili, e
nie zdziwiłabym się gdyby tak było i tym razem, ale...

W scenie opisanej powyżej Ted mówi, że bardzo ją kocha i zawsze będzie ją kochać, nawet po śmierci. Wspomina, że chciałby spędzić z nią dodatkowe 45 dni, tak jakby to
miało jakieś wielkie znaczenie - więc może ma. Pewnie nie odkryłam Ameryki, ale wydaje mi się, że Ted nie bez powodu opowiada swoim dzieciom, jak poznał ich matkę -
może ona już nie żyje...? Wiem, głupie :P

Pamiętacie odcinek, w którym Ted i Barney idą do baru na dzień Świętego Patryka? Ted idzie przez bar i przypadkowo wchodzi w drogę jakiejś dziewczynie, to trwa tylko
chwilę... W sumie to po co robić taką scenę, jeśli ona nie ma żadnego znaczenia? Może to właśnie jest ta matka? Nie wiem czy mi się tylko zdaje, czy w tym odcinku Ted
mówi, że tego dnia jego zona też tam była, i to wtedy właśnie on zabrał jej parasolkę, którą zostawiła w barze. Wiem, może to tylko taki chwyt twórców serialu, ale kto wie? :)

Co o tym myślicie?

niin

http://www.filmweb.pl/serial/Jak+pozna%C5%82em+wasz%C4%85+matk%C4%99-2005-221833 /discussion/8x20,2166768

polecam poczytanie prowadzonej dyskusji na ten temat własnie :D
według mnie śmierć matki byłaby chyba zbyt poważna jak na komediowy serial. myślę, ze chciałby z nią spedzic te dodatkowe 45 dni, ponieważ już nie mógł wytrzymac tego, ze wszyscy jego bliscy są szczęśliwi, a on nie. no ale nigdy nic nie wiadomo, twórcy ciągle nas zaskakują :D

Kropelka_3

też tak myśle, szczegółem jest to jak oni 9 sezon w 45 dni chca zmieścić i dodatkowe 4 odcinki tego sezonu :d

SzymonekJR

ja mysle, ze te 45 dni mija wlasnie na bierzaco i ostatniego odcinka tego sezonu Ted i Pani M(other) sie poznaja tylko, a 9. sezon bedzie o ich zwiazku

anneczkag

hmm może faktycznie, bo ona teraz jest z tym kolesiem może Ted będzie starał się o nią

a potem powie " Dzieci znałem już waszą matkę ale ona nie wiedziała że ją kocham i dalej była z .... "

SzymonekJR

Niestety w 8 sezonie się nie poznają - przecież spotkali się na weselu Robin i Barneya, a ślub będzie w 9... Z wywiadów nie wynika też czy serial skończy się gdy Ted pozna matkę czy opowie trochę o ich związku... Ja osobiście wolalabym to drugie :)