PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208902
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Tak z ciekawości, czy to już definitywnie przesądzone, że na 8. serii kończą czy może na razie na pewno jest planownych 8. serii a potem sie zobaczy ?

steepien

Planowane są jeszcze 2 serie, gdzieś ostatnio to czytałam, a teraz nie mogę sobie przypomnieć gdzie... poszukam i jak znajdę to wstawię link ;)

steepien

mają kontrakt na 8 sezonów, z opcją przedłużenia na więcej. ale nie mają pewności, czy wyniki oglądalności będą odpowiednio wysokie by nagrywać jeszcze 9, więc wszystkie wątki (w tym najważniejszy - jak Ted poznał matkę) na pewno zostaną zakończone w 8 sezonie.

hubert_wentland

to jak wszystko się okaże w 8. serii to wątpię żeby zrobili 9. sezon ... a kotlet w stylu "jak po poznaniu waszej matki ją poślubiłem" nie wiem czy będzie dobry ;p

steepien

w dodatkach specjalnych do pierwszego sezony na dvd twórcy mówili, że to, jak Ted poznał matkę, to tylko część historii, i że chcieliby również pokazać ich życie po ślubie, jeżeli starczy na to czasu ;)

steepien

A mi się wydaję, że mogą zrobić kotlet w stylu : 'Jak poznałam Waszego ojca', z perspektywy matki, to też daje duuuuużo możliwości

Ciamajda1993

to byłoby super ;) coś świeżego.

hubert_wentland

to byłby totalnie inny serial i na pewno by nie wypalił, jak coś to już bardziej wersja że ślub Teda i ich życie po ślubie, ale na pewno nie "jak poznałem waszego ocja"

steepien

ja w sumie mam nadzieję żę odcinek z perspektywy Robin będzie czymś w tym stylu, i to wystarczy. a tak w ogóle to będzie chyba to odcinek 12, który niestety nie będzie leciał za tydzień (puszczą powtórkę Blitzgiving), ale dopiero w grudniu... i nazywa się 'Queen of the Furrow', a 'Furrow' to chyba zmarszczki? więc spodziewam się że królową zmarszczek może być Robin w przyszłości ;p

steepien

jeśli mogę się wtrącić to myślę ze ciąg dalszy przygody całej grupy po ślubie Ted'a może być ciekawy pomysł tylko czy wymyśla dalszy ciąg ? to się okaże

drapieznik8

być może była o tym mowa, ale nie wiem czy bezposrednio mowili ze jego zona bedzie matka dzieci ;p

steepien

Jak poznałem siotrę waszego stryja po stronie matki :P

kyuubi_888

hahahaha dobre

steepien

Początkowo twórcy mieli zamysl zrobić coś co byłoby tak samo długie jak ich "konkurent" czyli Friendsi ,co oznaczałoby 10 sezonów. Oglądalność HIMYM nie jest w samych Stanach zbyt wysoka, chociaż jest to serial bardziej lubiany po za USA niż w nich samych. Myślę,że nie będzie to w ten sposób że "...i właśnie pani X to wasza matka. Koniec" . Powinno być z pół sezonu na to,żeby Ted utwierdził się w przekonaniu że to ta jedyna, w końcu od poznania do zakochania trochę mija (w przypadku Teda są to jakieś 2 godziny ale mówimy o Prawdziwym Zakochaniu :P ). A zanim pozna matkę swoich dzieci sprawy wszystkich innych bohaterów muszą zostać uporządkowane, a raczej nie wyrobiliby się z tym wszystkim w jeden ósmy sezon. Dlatego obstawiam długość na 9 sezonów :D

kubis8888

Moim zdaniem fajnie by było, gdyby pokazali jak wygląda życie Teda jak ma już dzieci, albo dopiero zaczyna zakładać dom, rodzą się dzieci a z tym też jest dużo problemów. A jakby miał do spółki swoją paczkę, to już by na pewno było śmieszne :) Mimo wszystko mam jednak nadzieję że będzie 9 sezon :)

steepien

gdzieś czytałam wywiad z twórcami - było powiedziane że aktorzy mają kontrakt na 8 sezonów, wymyślony plan i fabułę mają na 10 - czyli dwa sezony więcej, ale zaznaczyli, że może być to nierealne z powodu szybko rozwijającej się kariery filmowej aktorów - zwłaszcza chodzi o NPH i Jasona Segala. wynika z tego, że stacja telewizyjna, producenci i twórcy są zainteresowani ciągnięciem serialu, a wszystko zależy od aktorów, bo - jak powiedzieli - nie wyobrażają sobie kontynuowania bez jakiegokolwiek głównego bohatera

Sokol_7

*Jason Segel oczywiście - mój błąd

Sokol_7

skończą to na 8. sezonie. Nie będzie więcej, i serial wg mnie zakończy się słowami "i tak poznałem waszą matkę". Przecież o to chodzi w tym serialu, taki jest jego tytuł, on sam wskazuje, że pewnie będzie pokazany tanie śłubny Barney i Robin i jak Ted patrzy się na jakąs laskę i słowa "i o to była właśnia Wasza matka" i basta. nie może być więcej, bo wtedy by przeczyło to istocie serialu.

steepien

niestety przez cc nie jestem zbyt daleko w tej historii, lecz i tak już obejrzałem kupę odcinków,
co do ślubu Barneya i Robin to twoja wizja?? ja nadal wierzę naiwnie że Robin jest dla Teda i to musi się skończyć happy endem, po mimo wszelkich zawirowań, w jednym z odcinków 1 serii, Ted i kobieta na ślubnym kobiercu a on patrzy na Robin i och,
na co można liczyć od cc, czy znowu dojdą do 30 Teda i od początku??

adam1994_filmweb

tak, ale dlaczego by mówił do swoich dzieci "wasza ciotka Robin" ... oczywiście można przyjąc że bzyknie jakąś laskę ale się z nią nie ożeni, ale wtedy to już totalnie bez sensu ;p

adam1994_filmweb

Mi się wydaje, że ślub Barney'a i Robin to ostatni odcinek siódmego ego sezonu. Ósmy sezon to pewnie wątek Teda i jego żony. Jednak bardzo liczę na to, że Barney oleje Robin, jednak to już oczywiste ;)