PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208828
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Własnie zabrałam się za ponowne oglądanie serialu z braku wakacyjnych zajęć i dopiero zauważyłam jak irytującą
postacią w całym serialu jest Stella! Według mnie zdecydowanie najgorsza, najbardziej próżna i wnerwiająca bohaterka
całej serii.

Macie jakieś inne typy?

ocenił(a) serial na 10
gms

zgadzam się co do Stelli w 100%!
nie lubiłam Quinn, ale to pewnie dlatego że od początku wszystko było ustawiona pod Barneya i Robin. Chciałam żeby wreszcie się spiknęli ;)

ocenił(a) serial na 8
gms

Dla mnie jeszcze Zoey (nie wiem czy poprawnie napisałam). Ogólnie Ted miał bardzo wnerwiające dziewczyny ale myślę, że to był specjalny zabieg twórców, żebyśmy się do żadnej nie przyzwyczaili i nie polubili zbytnio.

ocenił(a) serial na 9
gasarbeiter

Stelli rzeczywiście nie polubiłem.
Zoey nie była najgorsza, ale dość często wydawało mi się, że nie umie grać.
Viktoria była nawet ok.
Za Quinn też nie przepadam. Tak jak napisała julka1993 zbyt prosto był ustawiony ten związek.
Ale za to Nora była bardzo ok:)
No i Robin też jest świetna.
Tyle jeśli chodzi o dziewczyny głównych postaci:)

gasarbeiter

zoey to najgorsza postać wszystkich 8 sezonów

vilee

Zoey. Cały sezon z nią uważam za najgorszy, właśnie ze wzg na Zoey.

ocenił(a) serial na 10
so3

Zoey, Stella = masakra !

ocenił(a) serial na 10
gasarbeiter

Zgadzam się z powyższym komentarzem.
Do tego taka drętwa była Quinn, a także Kevin. Kiepscy aktorzy zostali wybrani do tych ról.
Jak najbardziej na plus epizotyczne postacie, zagrane przez piosenkarki:

- Honey (Biedactwo), czyli naiwna ślicznotka. Katy Perry była przeurocza

- Abby, dziewczyna z prowincji, bardzo naiwna i słodka. W tej roli tuż po wyjsciu z kliniki Britney Spears

- Anita Appleb, autorka kontrowersyjnych poradników dla kobiet. Najpierw odmawiała Barneyowi, a gdy on jej odmówił ona była wręcz zdesperowana. Jennifer Lopez

ocenił(a) serial na 10
gms

Zoey, Stella, Viktoria. Nore bardzo lubiłam i uważam, że to ona powinna być z Barney'em :)

ocenił(a) serial na 10
estta

Zoey -.- Masakra, nie mogę patrzeć na 6 sezon przez nią

estta

Zgadzam się. Nora powinna być z Barney;em ;)

Właściwie za żadną z dziewczyn Teda nie przepadałam, oprócz Robin. Mi ona zawsze pasowała do Teda ;d

ocenił(a) serial na 10
gossipgirl_plotkara

Moim zdaniem Robin powinna być z Kevinem :)

estta

Zupełnie zapomniałam o Kevinie :D Ale faktycznie z Kevinem tworzyli fajną parę :)

ocenił(a) serial na 10
gms

Według mnie dziewczyna Teda - Karen! Naprawdę nie mogłam jej znieść...

ocenił(a) serial na 10
gms

Za Zoey nie przepadam ale bez przesady, nie jest nawet w polowie tak denerwująca jak Stella. Uwazam tez ze Queen bardziej pasowala z charakterem do Barneya bo z Nora nie tworzyliby zbyt udanej pary.

ocenił(a) serial na 8
gms

Mnie strasznie Robin drażni. To znaczy teraz już trochę mniej, ale w 7 sezonie STRASZNIE

użytkownik usunięty
nurek_mazurek

Swego czasu też mnie Robin irytowała, podobnie jak Lily z tą swoją manią wtrącania się do wszystkiego.

ocenił(a) serial na 10
gms

Mnie wnerwiała i Zoey i Victoria xd

gms

Zgadzam się w 100%. Często wracam do starych odcinków seriali i pomijam te, w których jest Stella... Nie lubię też Victorii. Zoey też była irytująca. Tak w sumie to każda dziewczyna Teda była wnerwiająca. Wyjątkiem dla mnie jest tylko Karen. Uwielbiam wątki z nią :)

ocenił(a) serial na 8
ul87

zdecydowanie Zoey! tez nie moge ogladac odcinkow z nia :/ Robin.. tez mnie drazni. a Barneya najchetniej widziala bym wlasnie z Nora :))