Ma ktoś może napisy do s08e12? Bo nie ma na żadnym portalu z napisami napisów polskich do tego odcinka.
wiem, że są do obejrzenia online, ale ja pobieram odcinki a napisów nie ma do tego odcinka :/ trochę dziwne, ale no cóż, pewnie będę musiał obejrzeć wyjątkowo na necie ten odcinek co nie za bardzo mi się uśmiecha
myślę, że po prostu wszędzie ten odcinek jest wliczony do odcinka 8x11; odcinek 8x12 to jego druga część, razem tworzą epizod o podwójnej długości (42 min).
Na napisy24 jest tylko do 11, mozliwe ze jest połączony z 12. Osobno do 12 nie ma, myślałem że się doczekam ale juz 2 tygodnie mijają i nie ma :p Będe musiał widocznie pobrać połączony albo online.
a co to za problem pobrać połaczony? ;) twórcy sami potraktowali odcinek jako jeden, nie ma w nim dwóch openingów czy czegoś podobnego.
no nie pomyślałem wcześniej ;) a ściagałem dzień po premierze dwa odcinki osobno i dziś patrze że jest na dysku 12 odcinek a napisów nadal nie ma ;) o dziwo do 11 osobno były robione i ten obejrzałem normalnie :p
sory ze tak napisalam te II T V ale nie chcialo wejsc inaczej bo nie z godnie z regulaminem nie wiem czemu
No shit sherlock. Nie pomyślałem o tym. ba! w ogóle nie używam, bo po co? wole latać po internecie zamiast kliknąć i mieć napisy. Nie wiem czy będziesz wiedział, to Ci napisze. Używam napiprojekt od xxx lat, nie znalazło napisów.
subtitleseeker. com/Download-tv-2457527/How+I+Met+Your+Mother+S08E11E12+HDTV+x264+LOL++VTV-LOL++ VTV
Jest napisane, że niby są to napisy tylko do S08E11, ale sprawdziłam i jest do obu części. Osobno, tylko do drugiej części, nigdzie nie widziałam...