PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208819
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Tak oglądam różne powtórki i często jest niedokończony wątek o którym mamy się dowiedzieć potem,

Czy pamiętacie jakie wątki są jeszcze niedokończone?

konstanty_2

Na pewno z ananasem, który dręczy mnie od początku :D

mammoth03

ted mowil ze nigdy nie dowiedzial sie skad wzial sie ananas

vilee

hm, to szkoda

ocenił(a) serial na 9
mammoth03

na comic-conie chyba coś wspominali, że mają wrócić do ananasa w tym sezonie

ocenił(a) serial na 8
little_emm

http://www.cbs.com/shows/how_i_met_your_mother/photos/1000939/ted-studies-the-pi neapple-incident-in-mom-and-dad-episode-9-of-sea

konstanty_2

1. Robin walcząca z bykami, 2. Robin dowiaduje się, że Ted zerwał z Victorią przez nią. 3. Ostatnie trzepnięcie, 4. Lily i Marshall założyli się, że Ted nie będzie z Robin - jeszcze go nie rozstrzygnęli.

ocenił(a) serial na 5
ul87

o własnie o teda i victorie jeszcze się rozejdzie, czyli kolejne smecenie przed slubem

ocenił(a) serial na 9
konstanty_2

Jest odcinek zatytułowany The Slapsgiving 3, więc pewnie wtedy dojdzie do ostatniego trzepnięcia ;)

ocenił(a) serial na 7
konstanty_2

Kaseta z igraszkami Lily i Marshalla.

ocenił(a) serial na 10
Guminbear

Był jeszcze motyw jak Victorie mówiła , że ten układ między Tedem , Robin i Barneyem jest dziwny , a Ted skomentował , że miała rację , ale oni zrozumieli to dopiero później

ocenił(a) serial na 10
feliks35

To myślę, że akurat zostało wyjaśnione, w 7 sezonie jak Ted wyznał miłość Robin to stracili kontakt na jakiś czas i odnowili dopiero jak Lily urodziła :)

Guminbear

seks taśmę Marshalla i Lilly zniszczył przecież Barney, wiem że chciałbyś sobie fapnąć ale zdradzę ci sekret... ona tak naprawdę nie istnieje... szokujące, co?
wyjaśni się historia z ananasem ale głupio robią że do tego wracają... w każdym serialu powinny być jakieś wątki nierozwiązane, tajemnice jak np w Scrubs imię dozorcy czy w Różowych latach 70 pochodzenie Feza, Ted przecież nic nie pamiętał z tamtego wieczora, rano obudził się i myślał że obok niego leży Robin, zjedli ananasa i narrator powiedział że nigdy nie dowiedzieli skąd on się wziął ale był smaczny i niby teraz sobie przypomni? bo raczej marne szanse żeby matka wyjaśniła tą zagadkę bo skąd by miała to wiedzieć, a nawet jeśli to Ted wspomniał by chyba od razu o tym dzieciom a nie wracał po takim czasie do tak mało znaczącego szczegółu... czyli jedyną tajemnicą w tym momencie pozostaje praca Barney'a.

ocenił(a) serial na 7
Jinx599

Może i zniszczył, ale na końcu odcinka Lilly chcę wygrane pieniądze od Marshalla, a ten mówi, aby jeszcze trochę poczekać nim zakończą zakład.

ocenił(a) serial na 7
Guminbear

Tyle, że chodzi im o kompletnie inny zakład...

Guminbear

tylko zauważ bystrzaku że Lilly chcę kasę za zakład dotyczący tego, że Ted i Robin nie będą razem, a Marshall nadal w nich wierzy ciekawe czy w 9 sezonie o tym wspomną...

konstanty_2

Jest też nieścisłość. W ostatnim odcinku widzimy, jak Ted się oświadcza. Jest to rok 2015, bo mówią, że to 2 lata po ślubie Barneya i Robin. A jest taki odcinek, w którym co 3 lata oglądają trylogię "Gwiezdne wojny" i w 2015 Ted ma już dziecko:)

ocenił(a) serial na 8
LeiaSkywalker

Nie nieścisłość tylko jedno dziecko mają przed ślubem. Beznadziejne rozwiązanie.

gawlacki

O proszę. To mi to umknelo:)

ocenił(a) serial na 10
LeiaSkywalker

A nie zastanawiała Was matka Robin? Kim jest, jak wygląda, jak wychowywała córkę? Jeszcze jej nie poznaliśmy. Ona ma jakiejś imię?
Chyba raz były pokazane jej nogi w czasie porodu Robin - ojciec odbierał ten poród drąc się, by urodziła syna. Czysta abstrakcja. Brrr.

lalique21

Nie było o niej za wiele, nawet Ted, Lilly, Marshall i Barney o niej nic nie wiedzą, każda opowieść na jej temat jest dla nich zdziwieniem o czym świadczy ostatni odcinek. w którym parę faktów o niej można było się dowiedzieć ale nadal to jest nic w porównaniu do tego co wiemy o rodzicach pozostałych z paczki. Matka Robin nie pojawi się na ślubie, przynajmniej tyle wiemy z ostatniego odcinka ale ma się pojawić w tym sezonie, scenarzyści przed rozpoczęciem emisji ostatniego sezonu potwierdzili że matka Robin pojawi się w nim.

ocenił(a) serial na 10
Jinx599

Dzięki! Na pewno ten odcinek trzeba będzie obejrzeć z panią Scherbacky.