PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Jutro pierwszy odcinek 8 sezonu. Czego się spodziewacie?

Djok

Zakochanego Barneya coraz mniej zabawnego, nudnego jak flaki z olejem Teda i jak zwykle genialnego Marshala i Lilly. Cóż trudno się spodziewać czegoś mocarnego, ponieważ od 6 sezonu jest to równia pochyła. Dlatego też wierzę w jakieś miłe zaskoczenie.

czesiol

Zgadzam się, ale zastanawia mnie teraz Lilli i Marshal, przez większość odcinków od 6 sezonu ratowali serial, ale ciekawe jak to będzie jeśli dodamy do tego dziecko. Któryś z pierwszych odcinków na pewno będzie jakąś melodramatyczną historią o ponownym rozstaniu Teda z uciekającą panną młodą. Ogólnie spodziewam się, że Barney przez cały sezon będzie się zastanawiał czy woli striptizerkę czy Robin, więc raczej przewiduję, że śmiesznych momentów będzie niewiele, ale mam nadzieję, że pozytywnie się zaskoczę.

Djok

To prawda, że ma to być ostatni sezon ? Ktoś z was widział jakieś oficjalne informacje?

asia_g91

nie ma jeszcze żadnych oficjalnych informacji.

asia_g91

Tak to ostatni sezon.

Djok

Mam nadzieję, że to ostatni sezon. Za długo się to ciągnie. Jak zaczęłam oglądać pare lat temu, chciałam, jako wielka fanka Friends, by się ciągnął długo. Ale niestety pomysły się im wyczerpały, już nie dają rady. Mam dość tych ciągłych rozstań i powrotów. Ted z Victorią? Porażka. Nie, nie, nie. Barney z Quinn? Również jestem na nie. Mam nadzieję, że w pierwszych odcinkach 8 sezonu poznamy matkę. A potem trzeba zrobić miejsce nowym lepszym serialom.

Djok

spodziewam się zenującego ojca Lily, przynajmniej czterech odcinków z rzędu o rozstaniach, jakiegoś naprawdę dobrego odcinka dramatycznego jak 'Symphony of Illumination' i co najwyżej dwóch bardzo śmiesznych epizodów. poza tym pewnie będzie się działo mnóstwo rzeczy które nie wpłyną na przyszłosc serialu - będziemy widzieli dużo Quinn i Victorii pomimo, ze wiemy, iz ślubu z którakolwiek z nich nie będzie. poza tym kolejna miłosc Robin, ktora ZNÓW przypomni sobie że tak naprawde kocha Barneya... spodziewam się kilku zabawnych i ciepłych sytuacji w związku z dzieckiem Ericksen. myślę, że sezon nie będzie zbyt udany. chyba ze bedzie to ostatni - wówczas dostaniemy kilka emocjonujących odcinków na koniec.

natomiast oczekuję wyjątkowo udanych futurospekcji - myśle, ze twórcy pokażą nam raz na kilka odcinków pare naprawdę ważnych rzeczy.

hubert_wentland

ja tam mimo wszystko cieszę się na nowy sezon ;)

pattricia

dokładnie nie ważne czy lepsze czy gorsze i tak serial ogladalbym odcinki nawet w 20 serii
a tak wg to ostatni sezon bo marshal powiedzial ze czuje stagnacjie i po tym sezonie konczy z HIMYM

Djok

Ktoś może wie o której będzie nadawany w Ameryce dzisiejszy odcinek?

Djok

20:00

Djok

Ted spanikuje, bo okaże się że Viktoria nie zostawiła pożegnalnego liściku.
Robin będzie panikować przed ślubem.

W sieci krążą urywki z kolejnego sezonu.

Djok

Właśnie obejrzałem 1 odcinek i niestety muszę powiedzieć że wasze przepowiednie się spełniły. Nie będę spojlerował ale serial rzeczywiście staje się coraz nudniejszy.