W 18 odcinku Ted jedzie do Robin robić sok, siedząc w taksówce dzwoni do Marshalla,
wtedy z usta Barneya padają słowa "Robin nadal kocha Teda"...czy ja coś przeoczyłem? czy
kiedykolwiek Robin powiedziała komukolwiek, że go kocha, przecież oni nawet nie byli
razem, a odcinek sugeruje coś innego...byłbym wdzięczny za odpowiedź.
rzeczywiscie, Robin powiedziała Tedowi ze go kocha po raz pierwszy w odcinku 2 sezonu 'First Time in NY'. ale zdaje sie, ze powiedziała o tej miłości Barneyowi w odcinku 1 sezonu, w którym zaprosiła go do siebie na granie w okręty (?) a on opacznie to zrozumiał.
Barney powiedział Robin, że Ted nie ma nic przeciwko temu żeby Barney ją podrywał, Robin się wtedy zdziwiła i wkurzyła, na co Barney odpowiedział: "You like Ted, wow." Robin: "Nie powiedziałam, że lubię Teda", a później : "On odpuścił sobie a ja jestem szczęśliwa"...,.........'Ok, Nie powiesz mu tego prawda?".....i tyle....nikt wcześniej nie wiedział, że Robin go lubi, dopiero gdy pojawiła się inna dziewczyna...jest to dowód na to, że w tym serialu wiele rzeczy robionych jest na siłę, zaczerpnięte z innych seriali i nie trzyma się kupy,
z ciekawości zacząłem oglądać Dwóch i pół i Big Bang Theory, ten serial jest w porównaniu z nimi denny, nawet nie będę porównywał go do Przyjaciół, nie rozumiem fenomenu tego serialu,
z napisami, zawsze, ale pierwszy sezon ogładalem ostatni raz dosc dawno i nie pamietam dokładnie wypowiedzi postaci ;)
coz, w moim odczuciu TBBT i TAAHM są denne. oba próbowałem ogladac, zadne mi sie nie spodobało (okazalo sie pozniej, ze łaczy je Chuck Lorre i postanowiłem wiecej nie tykac jego produkcji ;p). zalezy od gustu ;)
najdziwniejsze w HIMYM jest to, ze fenomen tego serialu istnieje tylko w Europie - w Ameryce nigdy nie miał dobrej ogladalnosci ani nie byl hitem na miare TBBT czy TAAHM.