HIMYM wystartował tak sobie ( 1 sezon mocno średni) Póżniej nastąpiło 2,5 sezonu naprawdę genialnych i śmiesznych odcinków. W połowie 4 sezonu serial stał się tragicznie słaby ( dno dna i metr mułu, wiem ,że na scenariusz miały wpływ ciąże 2 głównych bohaterek , nie zmienia to faktu, że scenarzyści sobie nie poradzili i kompletnie rozwalili serial)Jeśli chodzi o sezon 5 widziałem tylko 1 odcinek widać poprawę ale nie wiem czy to wystarczy i czy aby serial już się nie wypalił.
Muszę Ci powiedzieć, że bardzo fajnie się sezon rozkręcił. Pierwsze 2-3 odc. były słabe, potem w połowie może znów 2, ale od 8 odcinka serial idzie ostro w górę i jest niesamowity :)
Kto był w ciąży? O_O
Co do serialu - bullshit, czwarty sezon lekko zamulał, początek piątego też średni, ale jest już coraz lepiej i serial jest bardzo obiecujący. :]
Jak dla mnie w 4 sezonie niektóre akcje były legendary! Akcja w leser tak lub to z barem. Było wiele nadzwyczjanych momentów
oczywiście ciąża aktorek odgrywających bohaterki serialu;-) Mój błąd. A serial zszedł na psy od połowy 4 sezonu na maxa
Aktorki grające Lily i Robin były w ciąży? :O To by tłumaczyło brak Lily przez kilka odcinków, ale Robin cały czas była i nie widziałem, żeby była w ciąży. o_o
@Topic: G* prawda, 4 sezon wcale nie zszedł na psy.