PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Coś mi nie pasuje to zakończenie 7 sezonu to zbyt proste i banalne by twórcy tak odkrywali fakty. No chyba że zbliżamy się do ostatniego sezonu, zawsze myślałem że będzie 10 sezonów bo to taka magiczna liczba dla seriali MASH czy Friends. Osobiście myślę że scenarzyści jeszcze pokombinują to że widzimy Barneya jako panna młodego i Robin jako panią młodą nie znaczy że to razem się chajtają, zwłaszcza że jest nam to podane tak na tacy. Osobiście twierdze że scenarzyści przez wszystkie lata nie zapominają o szczegółach z których robią wielkie BANG! Tak też moja myśl jest taka że to podwójny ślub bedzie Barneya z Quin i Robin z??? A no właśnie przypomnijmy sobie epizod z tajemniczym facetem ze sklepu i klubu. ;) Szkoda mi tylko Victori mimo wszystko Ted spiep..... jej ślub;( jaka wasza opinia?

sisal

Ja myślę, że twój pomysł jest bardzo prawdopodobny. Ile razy już tak było, że zakończenie sezonu kończyło się tak, ze łatwo było wymyślić co będzie dalej a później totalne zaskoczenie :D przecież wszyscy myśleli, że Barney weźmie ślub z Norą ...

sisal

W jakimś wywiadzie było, że to na 100% ślub Barneya i Robin i że "oni musieli być razem". A ósmy sezon to wyjaśnienia jak do tego doszło.... Tworzycie teorie spiskowe, a wg mnie to najlepiej poczekać do września aż samo się wyjaśni. Na pewno będzie od groma zamieszania, ale za to przeciez lubimy/lubilismy ten serial ;-)

sisal

Z tego co wiadomo, ten ślub ma być "niewypałem". Dlatego sądzę, że związek Robin i Barneya ostatecznie nie dojdzie do skutku. Quinn to najlepsze co spotkało Barneya i jeśli ten ślub ma nie wypalić, to właśnie z powodu Quinn. Inna sprawa jest taka, że Robin nie zasługuje na to, żeby w ogóle z kimkolwiek być. Kiedyś darzyłem tę postać dużą sympatią, ale na przestrzeni ostatnich sezonów, Robin stała się niesamowicie irytującą osobą.

zuckuss_2

"Z tego co wiadomo, ten ślub ma być "niewypałem". Skąd wiadomo?

spanjel

Twórcy serialu już kiedyś zdradzili, że ten ślub ma okazać się dla kogoś czymś przykrym, a dla kogoś czymś dobrym. A poza tym na samym początku drugiej części "the magician's code", Ted opowiada, że ten ślub potoczył się okropnie. Przypuszczam, że chodzi o to, że do ślubu nie dojdzie, a Ted pozna swoją żonę.

zuckuss_2

A nie przypadkiem, że droga do tego miejsca (ślubu) była trudna i pełna roznych zakrętów (oczywiscie nie oryginalne słowa) ?

spanjel

nie. sprawdź w ok. 21 minucie.

zuckuss_2

To że tak powiedział niekoniecznie musi oznaczać, że do ślubu nie dojdzie. Może Quinn dostała ataku zazdrości i wparowała na sale podczas uroczystości. Albo Robin lub Barney stwierdzili, że robią źle, ale w końcu ten ślub wzięli... Jest wiele możliwości.

A co do matki, Ted pewnie ją pozna, a my znowu zobaczymy noge albo co innego...

alnihan

myślę, ze gdy już pokarzą matkę to całą, a nie tylko nogę ;p na początku myślałam nawet, że to może być Nora, z którą był Barney, dzieci są nawet podobne i ona chciała rodzine, dom, ogródek, ale to niemożliwe, bo nie studiowała ekonomii ;p

sisal

sądzę, że albo do ślubu nie dojdzie albo robin tylko przymierzała sukienke quinn, po czym stwierdzi, że jednak nadal kocha barneya i przerwie ślub. Jest jeszcze opcja z podwójnym ślubem, ale kto rb podwójne śluby?! Okaże się. W każdym razie robin musi zdecydować albo jej zależy albo przestaje niszczyć związki teda i barneya!!!! >:(

nutellaxdd

Wg mnie to będzie ślub Robin i Barney'a, ale wydaje mi się że ostatecznie nie będą ze sobą...

Adam123

mi się wydaje z koiei, że to będzie ślub robin i barneya, ale ostatecznie obojer zdecydują, że ślubu brać nie chcą i będą sobie żyć szczęśliwie na "kocią łapę"

ja_tu_tylko_sprzatam

Zależy czy postanowią zrobić 8 sezonów czy więcej.... Jeśli 8 to bardzo prawdopodobne, że to właśnie ślub barneya i robin, jeśli więcej to pewnie bardziej się to skomplikuje :)

Adam123

Twórcy serialu już wielokrotnie w wywiadach mówili, że Barney i Robin będą razem. Tak więc to już jest pewne, w najbliższym sezonie/sezonach będzie pokazane jak to się stało, że do siebie wrócili. Wydaje mi się, że to już na dobre. Podaje przykładową wypowiedź:

"TVLINE | Barney and Robin are both in relationships this season, but we know they get married. So is there a hint of them growing closer together this year?
THOMAS | Yeah. They couldn’t start further apart. Barney’s engaged to another woman, and Robin is just getting into a relationship with [Michael Trucco's character]. It’s fun. It’s a fun challenge. We like painting ourselves into impossible corners on How I Met Your Mother. How do you get those two characters together? They’re probably as far apart as they can possibly be. We will tell you that story. There’s going to be some relationship carnage to free them up to do that. It’s a bit of a relationship bloodbath in the first six episodes, and I hope in very entertaining way. "

sisal

mam pytanko: czy podany był konkretny rok w którym Ted pozna matkę?

Kelia

nie ale po wieku dzieciaków można powiedzieć że urodziły w 2014

Kelia

W 7 sezonie był motyw "tradycji" oglądania "Gwiezdnych wojen" co 3 lata i była futurospekcja z tego seansu w 2015 roku, gdzie Ted trzymał swoje maleńkie dziecko. Więc na początku 2014 roku już najpewniej się znali ;)

sisal

a co myślicie o tym: na ślubie barneya i robin Ted poznaje swoją przyszłą żonę, która jest siostrą barneya. jak pamietacie w któryms odcinku, kiedy barney jadł obiad u swojego ojca, ten powiedział mu, że ma jeszcze córkę, która jest akurat na studiach. pasowaloby, ze to ona jest wspollokatorka dziewczyny, z którą spotykał się ted (nie pamietam juz jej imienia), no i nie bez powodu byłaby na ślubie barneya.
myślę, że na pewno nie będzie to żadna z dziewczyn, które już się "przewinęły" w serialu...

sisal

a może Ted i Barney będą brać ślub? :D