PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208859
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Znalazłem nieścisłość w poznaniu matki lub coś pomyliłem i zostanie mi to wytłumaczone.
Dlaczego matka w 8x24 poprosiła o bilet do Farhampton - miejsca ślubu, skoro Ted załatwi od tej
swojej, byłej dziewczyny lesbijki zespół z ową matką tuż przed ślubem, a wzmianka o tym była
bodajże w 8x13.

Nie rozumiem. Po prostu musi dojechac, przeciez ona juz chyba nie mieszka w NY albo ja czegos nie wiem :P

Evermind666

W odcinku, chyba, 8x13 była retrospekcja "z przyszłości", w którym bodajże zespół tuż przed weselem nie mógł wystąpić i Ted załatwił od Cindy zespół z matką. A matka poprosiła bilet do miejsca, w którym jest wesele. Albo pominięcie, albo ktoś ze scenarzystów zapomniał.

Na pewno to byla retrospekcja? O ile dobrze pamietam to byl odcienk o tym czy ma grac zespol czy DJ. I wtedy Ted gdy wracal do domu metrem spotkal Cindy i sie dogadal, a czy to bylo zaraz przed weselem to watpie... ;P

Evermind666

Już wiem, że to mój błąd, ale tak to była retrospekcja. Tyle, że tydzień przed ślubem, a sezon 8 skończył się 3 dni przed - tak, więc mój fail.