PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208828
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Praca Barney'a

użytkownik usunięty

Ciekawe czy w końcu dowiemy się czym dokładnie zajmuje się Barney.

ocenił(a) serial na 9

Please... ;)

użytkownik usunięty
kate905

Haha wcale się nie zdziwię jak tak właśnie zakończą ten wątek, słynnym "Please".

ocenił(a) serial na 9

Też jestem strasznie ciekawa ;D

użytkownik usunięty
be_yourself_ks

Ja też baardzo, ciekawe co tam scenarzyści wymyślili dla niego, ale musi to być jakieś epickie stanowisko, bo inaczej się zawiodę ;D

Poruszałam ten temat już parę wątków wcześniej, i tak jak tam parę osób pisało - myślę, że po prostu, nigdy się nie dowiemy. i dobrze, bo w sumie chyba nie chcę wiedzieć:)

użytkownik usunięty
Oskajg

To jest najbardziej prawdopodobne i pewnie też tak zrobią. Odrobina tajemniczości nie zaszkodzi, co nie zmienia faktu, że jestem cholernie ciekawa. ;)

I to będzie właśnie właściwe pytanie, a nie 'Jak poznałem waszą matkę', na które odpowiedź znamy już od dłuższego czasu :D

użytkownik usunięty
like_a_dream

Pewnie! Sprawa matki jest już oklepana, ciągle tylko matka i matka, praca Barney'a - to jest dopiero zagadka ;)

ocenił(a) serial na 10

A co z tym ananasem? XD

użytkownik usunięty
Recznikowaty

Haha zapomniałam już o tym. Dobra, masz rację ananas może godnie konkurować z pracą Barney'a w kategorii zagadka roku xD

ocenił(a) serial na 8
Recznikowaty

W rosyjskiej wersji how i meta wytłumaczyli to tak, że Ted będąc gołym na scenie i mając tylko tego ananasa zakrywał sobie nim swoją męskość ;)

ocenił(a) serial na 9

Nie dowiemy się, bo na tym polega dowcip, że nikt nie wie co on robi.

użytkownik usunięty
delh

Wiem, wiem ale pomarzyć dobra rzecz.