Ciekawe czy w końcu dowiemy się czym dokładnie zajmuje się Barney.
Haha wcale się nie zdziwię jak tak właśnie zakończą ten wątek, słynnym "Please".
Ja też baardzo, ciekawe co tam scenarzyści wymyślili dla niego, ale musi to być jakieś epickie stanowisko, bo inaczej się zawiodę ;D
Poruszałam ten temat już parę wątków wcześniej, i tak jak tam parę osób pisało - myślę, że po prostu, nigdy się nie dowiemy. i dobrze, bo w sumie chyba nie chcę wiedzieć:)
To jest najbardziej prawdopodobne i pewnie też tak zrobią. Odrobina tajemniczości nie zaszkodzi, co nie zmienia faktu, że jestem cholernie ciekawa. ;)
I to będzie właśnie właściwe pytanie, a nie 'Jak poznałem waszą matkę', na które odpowiedź znamy już od dłuższego czasu :D
Pewnie! Sprawa matki jest już oklepana, ciągle tylko matka i matka, praca Barney'a - to jest dopiero zagadka ;)
Haha zapomniałam już o tym. Dobra, masz rację ananas może godnie konkurować z pracą Barney'a w kategorii zagadka roku xD
W rosyjskiej wersji how i meta wytłumaczyli to tak, że Ted będąc gołym na scenie i mając tylko tego ananasa zakrywał sobie nim swoją męskość ;)