PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

1. jak Ted próbuje być z dziewczyną, która zerwała z chłopakiem, ale jest tak cudowna że każdy do niej lgnie, i koniec końców ta dziewczyna kończy ze swoim sąsiadem z dzieciństwa 2. jak Ted robi 2 minutową randkę zajętej pani doktor:) Dziękuję z góry za pomoc:)

matin1986

1. Sezon 5 Epizod 10 "The Window"
2. Sezon 3 Epizod 13 "Ten Sessions"

matin1986

Dziękuję ślicznie, zawsze mnie zastanawiało skąd ktoś potrafi powiedzieć, który to odcinek, rozumiem że są fani no ale to już dla mnie jest aż dziwne...:)

matin1986

Wystarczy kojarzyć skąd jest tytuł odcinka ;) Nie jestem wielką fanką ale np. 1. dziewczyna miała "okienko" w związkach stąd tytuł "okno" wiec niektóre łatwo zgadnąć ;)

matin1986

W necie masz przecież pełno streszczeń odcinków i można szybko sprawdzić główny motyw każdego z nich.

matin1986

Jeszcze pytanie, trudniej mi odnaleźć. Chodzi o odcinek w którym Barney wychodzi na początku odcinka "robić bąki" w ukryciu przed swoją kobietą(i to denerwuje pana, któremu wydaje się, że Barney coś kombinuje))

matin1986

7x20, odnalazłem:P a odcinek w którym idą na stadion i biorą nark.tyki i wydaje im się, że przegapili mecz?:)

matin1986

chyba chodzi Ci o koncert :) 7x10 Tick tick tick :)

matin1986

to może ja dorzucę swoje trzy grosze;) w którym odcinku Ted idąc na randkę i mając nadzieję, że zostanie na noc bierze ze sobą kuferek/małą walizeczkę, a dziewczyna widząc to na początku się przestrasza i trochę wycofuje. później, na koniec odcinka kojarzę scenę, w której owa dziewczyna przychodzi do niego ze swoją walizką i w ten sposób pokazuje, że już się nie boi zaangażowania.

matin1986

ja też mam pytanie. Jak nazywa się odcinek w którym Lily zaprasza swoich przyjaciół na własną sztukę, a później Barney, żeby się zemscic zaprasza ich na swoją ? :D

Pal_filmweb

Sezon 2 Odcinek 16 "Stuff"

LiMa

/watch?v=vb0FWBWJ3LQ
1:57 chodzi mi jak Robin i Barney tańczą przytuleni.

matin1986

A ktoś wie w którym odcinku np. Lily musiała powiedzieć Scooterowi, że nic z ich 'związku' nie będzie? jak zatrudnił się w stołówce, w przedszkolu gdzie pracuje. nie mogę znaleźć tego odcinka a szukałam już na wikipedii m.in. każdy z bohaterów musiał powiedzieć komuś 'nie' czy coś takiego, mam nadzieję, że taki opis wystarczy ;x

Musee

A to nie będzie przypadkiem SEp16 Hooked ? Że każdy ma kogoś na Haku i jest przez kogoś trzymany ? ;)

adzia225

O, tak to to! : D Dzięki wielkie ; D Sezonu nie napisałaś, ale już sobie znajdę : P

Musee

O Gee, przepraszam. To sezon 5 ;)