Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211660
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Robin&Barney

ocenił(a) serial na 8

Coraz bardziej irytuje mnie ta para. Odcinek "the bro mitzvah" to jakieś nieporozumienie. Z
Barneya zrobiono pantoflarza który co chwila meldował się Robin - porażka. Kto jak kto, ale
Barney to powinien mieć legendarny wieczór kawalerski, a był co najmniej drętwy. I bardzo
przewidywalny (w mniej więcej połowie odcinka domyśliłem się, że to jest ukartowane). Epizod
z Quinn bardzo mocno naciągany. Barney, który już nie ma legendarnych pomysłów a ponad
wszystko wielbi swoją kobietę po prostu nie pasuje. Jest on teraz bardziej romantyczny od
Teda i Marschala razem wziętych. Robin, która na początku serialu była bardzo ponętną
kobietą, z klasą, seksownym głosem i wyglądem zamieniła się teraz w sfrustrowaną,
rozwydrzoną babę. Początki Barneya i Robin były naprawdę fajne, ale teraz wydaje mi się to
bardzo sztuczne i nienaturalne. I generalnie to chyba sobie odpuszczę oglądanie Robin i
Barneya jako małżeństwa w 9 sezonie. W zasadzie to przy tym serialu trzyma mnie już tylko
poznanie tytułowej matki.

ocenił(a) serial na 8
gawlacki

Generalnie odnicnek ten był fatalny. Pod każdym względem. Zamiast epickiego zakończenia 'wolności Barneya' dali tak przewidywalny wątek, że po kilku kadrach wiedziałem już co będzie dalej. Ni to było śmieszne, ni 'pocieszczne'.
Pamiętam, jak pierwsze sezony były na takim poziomie, że spokojnie dawałem serialowi 9. Im dalej tym gorzej i to znacznie i tak zastanawiam się jak oni będą chcieli wyciągnąc sezon 9, skoro ten 8 jest już tak fatalny.
Odcinek Bro Mitzvah na prawdę fatalny.

ocenił(a) serial na 7
gawlacki

Od samego początku byłam przeciwna temu związkowi, no ale nic, stało się. Ale kurde, nie można aż tak diametralnie zmieniać postaci, ludzie! Przecież z dawnego Barney'a nie zostało prawie nic. Ja rozumiem, że pod wpływem Robin musiał się odrobinę zmienić, to znaczy skończyć ruchać wszystko, co ładne, ale bez przesady. Nie taka miała być ta postać i scenarzyści ją zepsuli.

faweks

z bólem serca muszę przyznać wam rację, wciąż oglądam serial z nadzieją, że gorzej to już chyba nie będzie

ocenił(a) serial na 7
vilee

ja po prostu chcę poznać tą matkę... No i tak, gorzej już chyba nie będzie. Mam taką nadzieję w każdym razie.

faweks

ja również, wciąż wysoko oceniam ten serial i narzekam tylko dlatego, że startował z fajnego, wysokiego poziomu i jestem trochę rozczarowana ostatnimi odcinkami

ocenił(a) serial na 7
vilee

Ja również, no i jak pisałam, zepsuli najlepszą postać serialu- Barney'a. Tego nie wybaczę im nigdy.