PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208828
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Robin i dzieci.

ocenił(a) serial na 10

Czy Robin powiedziała komuś, że nie może mieć dzieci ?

ocenił(a) serial na 10
estta

Powiedziała Kevinowi swojemu terapeucie, z którym chodziła. Przyjaciołom przedstawiła to jako problem z przedostaniem się do reprezentacji Kanady w tyczkarstwie.

użytkownik usunięty
daniel123456

No tak, ale później jednak się dowiedzieli : ). O ile ja pamiętam to w odcinku S07E16 "The Drunk Train", kiedy Kevin się jej oświadczył, Robin nie wiedziała co mu odpowiedzieć i spytała Marshalla i Lily, co o tym sądzą. Wtedy też przyznała im się do tego, że nie może mieć dzieci. Później powiedziała o tym także Kevinowi, ale rozstali się, bo powiedziała, że nie tylko nie może zajść w ciążę - ona tego nie chce. Pod koniec tego odcinka Robin paliła na dachu, gdzie znalazł ją Ted i wtedy powiedziała mu o wszystkim. Jakoś nie przypominam sobie, żeby Barney się o tym dowiedział, chyba tylko on nie wie jeszcze...

ocenił(a) serial na 8
estta

powiedziała Lily i Marshallowi w odc kiedy Kevin jej się oświadczył oraz Tedowi. Tylko Barney nie wie, że ona nie może mieć dzieci.

ocenił(a) serial na 9
6kiki6

podejrzewam, że też wie, tylko nie zostało to wprost powiedziane/przedstawione w serialu. nie chce mi się wierzyć, że miałby nie wiedzieć skoro wszyscy dookoła wiedzą.

ocenił(a) serial na 7
zuckuss_2

mi się wydaaję,że mimo wszystko jeszcze nie wie.Możliwe ,że Robin mu powie jakoś przed ślubem czy coś w ten deseń :)

ocenił(a) serial na 10
chumppers

Barney jeszcze nie wie. Też mi się wydaje,że powie mu przed ślubem i może wyjść z tego jakaś afera.

ocenił(a) serial na 7
mojaewciaa

Barney chyba nie chce mieć dzieci.Był okres wtedy,kiedy dowiedział się że Robin może być w ciąży że naprawdę bardzo chciał.Wiem,że na pewno nie będzie miała Robin dzieci ,swoich biologicznych bo nie może ,a o adopcji raczej też nie ma mowy ,bo Ted mówił "Ciocia Robin nigdy nie została sławną tyczkarką,ale za to dużo podróżowała" czy jakoś tak, a jest to za pewne metafora co do dzieci :)

użytkownik usunięty
chumppers

No właśnie, ja też uważam, że Ted miał w tym przypadku na myśli dzieci : >. Poza tym, w serialu było mówione: "ciocia Robin ostatecznie polubiła dzieci, nawet często pojawiała się na waszych rysunkach" i wtedy pokazano te obrazki z nią i dziećmi Teda. Sądzę, że to też może oznaczać, że Robin jednak swoich dzieci nie miała, bo w takim przypadku pewnie pokazaliby ją na rysunkach jej dzieci - to byłby jeszcze lepszy dowód, że je polubiła ; ).

ocenił(a) serial na 10
chumppers

Myślę,że Barney chce mieć dzieci(dobrze pokzane w tym odcinku jak myśleli,że Robin jest w ciąży i jeszcze w tym w kótrym "miał" dziecko z Tedem), ale dla Robin mógłby z nich zrezygnować. W końcu to miłość jego życia.

ocenił(a) serial na 8
mojaewciaa

Dodałabym jeszcze odcinek ze skarpetką Jeremy'ego i kiedy opiekował się bratanicą, Hurricane :P

ocenił(a) serial na 10
StaraPanna

Bezpłodośc to już nie problem w cywilizowanym świecie. Do 42 roku życia kobieta może poddac się zapłodnieniu in vitro.
Może też podjąc farmakologiczne leczenie bezpłodności. Tak więc, jeśli lekarze powiedzieli Robin, ze nie może mieć dzieci - to jeszcze nie jest wyrok!

ocenił(a) serial na 8
lalique21

Tylko póki co ona twierdzi, że nie chce ;)

ocenił(a) serial na 10
StaraPanna

W różnym wieku budzi się instykt macierzyński. Jedne maja to po 20-stce, inne po 40-stce.
Akurat Robin może mieć odchylenia od normy z powodu trudnego dzieciństwa. Jej ojciec chcial mieć syna, nie zaakceptowal córki do końca, więc biedna Robin udawała chłopaka (krótkie włosy, polowania na zwierzynę leśną,gra w rugby). Dopiero, gdy wyprowadziła się od ojca-tyrana do matki, tam obudziła się w niej kobiecość - stała się gwiazdka muzyki pop. Doświadczenie z ojcem raczej traumatyczne.
Reasumując. Dzieci fizycznie może mieć i może je chcieć - gdy obudzi się instykt macierzyński. Faceci tego nie zrozumieją.

ocenił(a) serial na 8
lalique21

Nie bawmy się w psychologów i lekarzy ;) Powiedziała, że nie chce i przyjmijmy, że póki co tak zostanie. I fizycznie zostać matką nie może, naturalnie rzecz ujmując, pomijając in vitro i tego typu sprawy, bo konkretów nie znamy. Zobaczymy co scenarzyści wymyślą, może jakoś rozwiną ten wątek

ocenił(a) serial na 9
lalique21

O Chryste, to jest amerykański serial komediowy a nie film dokumentalny o zmaganiu się z bezpłodnością. Nie bez powodu został do serialu wprowadzony motyw z bezpłodnością Robin - a już na pewno nie dla tego, żeby nagle ni z tego ni z owego został wyleczony.
Reasumując. Dzieci fizycznie mieć NIE MOŻE.

lalique21

czasem są takie przypadki bezpłodności, ze nawet in vitro nie wypali

chumppers

ale Barney razem z Tedem "zaadoptował" dziecko i ogołem wydaje mi się, że skoro już trafił na tą jedną jedyną to będzie chciał mieć dzieci

ocenił(a) serial na 10
estta

Tak.

ocenił(a) serial na 10
estta

http://www.youtube.com/watch?v=i4OuJMu3IvQ Tutaj jest ten fragment :)