PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208819
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Robin vs. Matka

ocenił(a) serial na 9

Scenarzyści zdecydowanie za długo ciągną wątek miłości Teda do Robin. Jakim cudem po 8 latach bycia zakochanym można się odkochać i zakochać w nowej osobie w kilka dni? (Ted wyznał matce miłość po 2 tygodniach znajomości, a pewnie poczuł to już wcześniej). Czy matka nie będzie zazdrosna? Zdecydowanie zepsuli zakończenie budując tę wielką miłość na którą czekaliśmy na nieodwzajemnionym uczuciu do Robin. Patrząc na to wszystko można odnieść wrażenie, że Ted żałuje, że to nie Robin była matką, a matka to pocieszenie.

ocenił(a) serial na 7
Anyan

Ale, ale... przecież Ted kocha matkę co najmniej do czasu opowiadania tej historii co daje "naście" lat. Zresztą ich związki (T+R) nigdy długo nie trwały, sceny z matką też nam ukazują, że uczucie Mosby'ego jest jak najbardziej szczere. Musimy czekać na ostatnie odcinki, wtedy powinno wszystko się wyjaśnić między nim a Robin.

Anyan

Gdzie była mowa że Ted wyznał matce miłość po 2 tyg znajomości? W 7 sezonie mówiło tym jak do tego doszło, że pogoda była paskudna, zabrakło dla nich biletów do kina ale nie przypominam sobie żeby mówił tam coś o 2 tyg ale nawet jeśli to matka ma być zazdrosna o to, że Robin wyznał miłość po pierwszej randce a jej dopiero po 2 tyg?
Ted opowiadał o związku matki z jakimś finansistą, którego poznaliśmy w 8 sezonie, kiedy przywalił Tedowi w jednej z jego fantazji, nie wiemy więc kim on był dla matki, może to też była taka sama wielka miłość jak Robin dla Teda i oboje kiedy się poznają od razu się w sobie zakochają bo jednak mają sporo wspólnego. Może Ted stojąc przed ołtarzem obok Barney'a i Robin zrozumie że to koniec, w końcu obiecał Barney'owi że pozbędzie się tych uczuć do Robin. Widać z tych scenek Teda z matką że naprawdę się kochają i to nie jest kolejna laska na pocieszenie, tylko prawdziwa miłość większa od tej do Robin, a w następnych odcinkach twórcy będą pokazywać nam kolejne sceny potwierdzające to.