Scenarzyści How I Met Your Mother zaczynają przechodzić samych siebie w plątaniu
życia bohaterom swojego serialu. Kto widział poniedziałkowy odcinek sitcomu, ten wie
o co mi chodzi. Jak daleko zajdą w tym mieszaniu? Oto mały, ale ważny spoiler.
Scenarzyści postanowili, że już wkrótce Robin zastąpi Teda w prowadzeniu narracji w
HIMYM. Nawet dzieci Teda znikną, a na ich miejsce pojawią się... dzieci Robin. Matka
będzie im opowiadała o swoim życiu. Jednak to nie ta chwilowa zmiana miejsc jest
najważniejsza, ale wygląd jednego z dzieci Scherbatsky, który już wywołał gorącą
dyskusję wśród fanów za oceanem. Jej syn okaże się bowiem blondynem.
Czyżby sprawa ojcostwa dziecka, o którym Robin wspomniała w ostatnim odcinku,
stała się nagle zupełnie jasna? Znając HIMYM, raczej nie. A nawet jeśli Barney jest
ojcem chłopca, to nie oznacza, że on i Robin będą razem lub szybko się zejdą (patrz
Przyjaciele i przypadek Rossa i Rachel). Takie skomplikowanie akcji potwierdzałby
ostatni casting, który do serialu wprowadzi Becki Newton jako nową dziewczynę
Barneya.
W internecie krąży także informacja, która sugeruje zupełnie inne rozwiązanie
problemu ciąży Robin. Możliwe, że bohaterka straci dziecko już w najbliższym odcinku.
Smutną wiadomość będzie ukrywała przed przyjaciółmi.
co to się dzieje?
też tak myślę. Ja rozumiem lekkie zawirowania jak do tej pory, ale to by było mocne przegięcie.
Poza tym: breaath, troszkę za bardzo się przejmujesz, toż to tylko serial. I nie każda rzecz, która jest w internecie jest prawdą, to co przeczytałaś może być w jakimś stopniu wymysłem fana z za dużą ilością wolnego czasu.
haha, nie to, że się przejmuję, w końcu to tylko serial. ;d ale po prostu nie uważam, żeby to było potrzebne i byłam trochę zdziwiona jak to przeczytałam.