... dopóki właśnie, gdyby przyjaciele nie zaczęli być dla siebie wredni i nie przestali zachowywać
się normalnie.
Przykład? [SPOILERY!]
- Ted dowiaduje się, że Lily rozwaliła jego 6 związków... zamiast na nią nawrzeszczeć
(przecież z Robin był szczęśliwy!), ten się odwrócił i poszedł po piwo, następnego dnia
zachowywał się jakby nigdy nic.
- Ted dowiaduje się, że Marshall i Barney nie powiedzieli mu od miesiąca, iż nie robi
projektu budynku dla banku. Co jest ważniejsze od tego tematu? Fakt, że Robin przespała
się z kanadyjską gwiazdą!
Czy w tym serialu będzie coraz gorzej, i będzie tylko o seksie i pieniądzach? Poza tym, nie
podoba mi się, iż mówią o seksie w wieku 14 lat jakby to było coś normalnego.
Zaczne od tego ,ze serial jakos mi sie nie podoba ,ale tym to dowaliles : "...Poza tym, nie
podoba mi się, iż mówią o seksie w wieku 14 lat jakby to było coś normalnego."
Tak bo seks jest zly i pamietajmy zeby nie uzywac prezerwatyw ... litosci
Maryja zaszła w ciążę mając 15 lat, romeo i julia mieli po 14. Danusia z krzyzakow miała tylko 12! ;p granica utrary dzewitwa podniosła się, ale nie znaczy to że seks w wykonaniu 15 latkow jest zły. Choć sobie go nie wyobrażam, i na pewno nie twierdzę że ma on pozytywny wpływ na niedojrzałych nastolatków.
16, polecam bardziej uwazac albo sciagnac napisy jesli angielski sprawia problemy.